Prima nuntă de la Puterea dragostei! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc azi! Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă pas cu pas EXCLUSIV

Prima nuntă de la Puterea dragostei! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc azi! Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă pas cu pas EXCLUSIV
Prima nuntă de la Puterea dragostei! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc azi! Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă pas cu pas EXCLUSIV

Simina și Alex Zănoagă este primul cuplu de la Puterea dragostei care formează o familie. Cei doi, care vor deveni părinți în curând, se căsătoresc azi.

 

Update 12.40 În urmă cu puțin timp au ajuns și mirii. Alex Zănoagă este extrem de elegant. Simina este îmbrăcată într-o rochie albă, superbă. Tânăra, însărcinată în 6 luni, s-a încălâat cu pantofii cu toc înalt în mașină, pentru că Simina a fost cea care a șofat. 

Citeste si: Incredibil, cum a aflat Simina de la Puterea dragostei că este gravidă! ”Când a făcut testul, mă rugam să fie pozitiv”! Alex Zănoagă a dezvăluit totul

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Update 12.15. Primii invitați au ajuns deja la Starea Civilă. Ana Maria Lintaru, Raluca și Thalida s-au așezat pe o bancă la soare și așteaptă cu nerăbdarea sosirea mirilor. 

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, adevărul despre greutatea ei! Câte kilograme a luat, până acum, în sarcină

 

Prima căsătorie de la Puterea dragostei are loc azi: Simina și Alex Zănoagă devin azi soț și soție.

După o relație controversată în primul sezon Puterea Dragostei, un cuplu în care puțini credeau inițial, s-a dovedit a fi cel mai determinat! În vară, la puțin timp după ce s-a încheiat primul sezon Puterea Dragostei, Simina a rămas însărcinată, iar la scurt timp după aceea a și fost cerută de soție de Alex Zănoagă.

Iar astăzi, la Starea Civilă a sectorului 1 din București, cei doi, emoționați, au devenit soț și soție. Sunt alături de ei, în această zi specială, colegii de la Puterea Dragostei, care le-au devenit prieteni, iar unii chiar familie. Raju, cel care este și nașul lor și al bebelușului care se va naște în aprilie, Raluca Munte, Simona, Mary și Robert, Ana Lintaru, Thalida, Alex Bobicioiu.

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei fac nunta la Timișoara

Simina și Alex Zănoagă au devenit azi soț și soție în fața legii, însă nunta o vor face în vară.

”Nunta și botezul vor fi în vară, la Timișoara, orașul de unde este originară viitoarea mireasă. De altfel, bruneta chiar le-a răspuns unor fani care o întrebau când va ajunge în orașul de pe Bega că o va face curând.  ”O să vin la Timișoara ca să degust meniul pentru botez și nuntă”,  a spus Simina, care după ce s-a întors de la Puterea Dragostei s-a mutat în casa lui Alex Zănoagă, iubitul ei.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ana Maria Lintaru are ghinion în dragoste? Cu cine a împărțit camera de Revelion frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies