Prima poză din 2020 cu soția lui Ludovic Orban! Cum arată acum soția premierului!

Prima poză din 2020 cu soția lui Ludovic Orban! Cum arată acum soția premierului!
Prima poză din 2020 cu soția lui Ludovic Orban! Cum arată acum soția premierului!

Mihaela Orban, soția premierului Ludovic Orban, este o fire discretă, ale cărei apariții publice sunt extrem de rare.

Deși este în politică de mulți ani, despre familia lui Ludovic Orban se știu puține lucruri. Singura persoană care apare în public, asta pentru că și el la rândul său este implicat în politică, este fratele premierului, Leonard Orban, care a fost ministru și comisar european, iar acum este consilier prezidențial.

Despre soția lui Ludovic Orban, Mihaela Orban se știu puține, cele mai multe informații despre aceasta fiind date de premier prin intermediul declarației sale de avere.

Astfel, conform declarațiilor de avere mai vechi ale actualului premier, Mihaela Orban este psiholog, psihoterapeut şi a fost directoarea unei grădiniţe private din Capitală și consilier pentru o fundaţie care educă adolescenţii şi copiii din România. Însă, în cea mai recentă declarație, de la finalul anului trecut, în dreptul numelui soției sale, Ludovic Orban nu a trecut nici un venit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult, nici pe paginile sale de socializare, Ludovic Orban nu a pus prea multe poze cu familia sa, singurul care apare în imaginile casnice ale premierului este câinele familiei.

Cu Mihaela Orban a apărut însă prima poză din acest an. Este o fotografie în care soția premierului apare singură, sprijinită de un pian, îmbrăcată elegant, cu o rochie neagră prinsă în jurul bustului și a taliei cu un model cu negru și roșu aprins.

Fotografia, postată pe pagina sa de socializare a strâns numeroase aprecieri.

Premierul Ludovic Orban locuiește cu soția într-o casă lângă București

Ludovic Orban are în proprietate o casă lângă București. Casa a fost achiziționată de soții Ludovic și Mihaela Orban în 2014. Din informațiile furnizate de Orban chiar în declarația de avere, casa are 200 mp, iar la doar un an de la cumpărarea acesteia, familia a vândut cu 70.000

de euro apartamentul pe care îl avea în București.

Casa din Dobroești a lui Ludovic Orban are o frumoasă grădină cu flori, îngrijite cu atenție de soția acestuia, care postează mereu imagini cu florile sale, dar și cu patrupedul familiei. 

  



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cât de frumoasă este fiica lui Mugur Ciuvică! Ana arată ca un manechin!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies