Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian de la Puterea dragostei a bătut-o pe Florentina: „Pur și simplu era...”

Bianca Comănici
Bianca Comănici, reacție după ce Livian a bătut-o pe Florentina

Ce a transmis Bianca, la scurt timp după ce Florentina Neagu s-a filmat cu nasul bandajat și a spus că are un bărbat gelos.

Sâmbătă după-amiază, Florentina Neagu a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a apărut într-o filmare alături de Livian. În imagine, tânăra purta o mască sanitară, sub care se vedea că are nasul bandajat.

Fără nicio reținere, Florentina a dezvăluit pe Instastory: „așa se întâmplă când ai bărbat gelos”, iar Livian a continuat „am rupt-o cu bătaia”, fapt care i-a făcut pe mulți să se gândească dacă este o farsă sau fostul concurent de la Puterea dragostei chiar a fost violent cu actuala sa iubită.

Florentina, iubita lui Livian, a fost bătută
Florentina, iubita lui Livian, a fost bătută, primele imagini[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andrada și Alexandru Moroșanu s-au despărțit: „Vom rămâne cei mai buni prieteni”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Livian și Florentina formează un cuplu de doar câteva luni, iar pe vremea când Livian se afla în casa Puterea dragostei, tânărul a spus de mai multe ori că este împotriva violenței fizice.

Cei doi s-au despărțit timp de câteva zile, apoi Florentina a revenit acasă, după un mesaj emoționant al lui Livian.

Bianca Comănici, în lacrimi din cauza lui Livian

Însă, nu trebuie să uităm nici de vizita Biancăi la Cluj, fapt care a creat disensiuni în relația lui Livian cu Florentina, dar nici de telefonul pe care fostul concurent l-a primit, în urma unei provocări.

În cadrul unui video de pe Youtube, Bianca a dezvăluit că a mers la Cluj pentru a rezolva o problemă. Tânăra a evitat să spună la cine a mers în vizită, dar mulți și-au dat seama că este vorba despre Livian și că, după ce acesta a anunțat despărțirea în direct, Bianca avea nevoie să vorbească cu el și să lămurească anumite lucruri.

„Pur și simplu era acolo pentru tine”, a scris Bianca pe contul său de Instagram în urmă cu câteva ore, după ce a apărut filmarea cu Livian și Florentina.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Reacția Biancăi
Reacția Biancăi Comănici[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a lovit-o pe Florentina?!: „Am spart-o cu bătaia”

Tânăra a spus în repetate rânduri că își dorește să treacă peste această perioadă din viața sa, să reușească să îl uite pe Livian și să găsească pe altcineva care să o facă fericită. Sâmbătă, Bianca a intervenit în direct în emisiunea Puterea dragostei și a început să plângă, atunci când și-a dat seama că nici fratele său nu are prea mult noroc în dragoste, căci Mariana îl respinge în continuare.

De asemenea, Bianca a dezvăluit că îi pare rău că nu și-a văzut visul împlinit, de a pleca acasă cu sufletul pereche și de a forma o familie cu acesta.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Iubita lui Livian de la Puterea dragostei este bolnavă? Cum s-a filmat în casă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies