Prima reacție a Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion: „Cum îți așterni, așa dormi”

Prima reacție a Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion
Prima reacție a Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

Prima reacție a Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion. Ce a transmis artista după ce prezentatorul TV a anunțat că povestea cu Lidia s-a încheiat.

Prima reacție a Lidiei Buble, după ce a fost părăsită de Răzvan Simion. La câteva zile după ce Răzvan Simion a confirmat faptul că nu mai formează un cuplu cu Lidia Buble, artista a vorbit despre despărțire pentru prima dată.

Vedeta, care a împlinit zilele trecute 27 de ani, a vorbit despre toate alegerile pe care le-a făcut până acum în viața sa.

Lidia Buble a spus că nu regretă nimic și că este împăcată cu toate alegerile pe care le-a făcut până acum.

„Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete.”, a declarat Lidia pentru avantaje.ro.

Prima reacție a Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion: „Trebuie să știi ce îți dorești de la viață”

În același interviu, Lidia Buble a mai declarat că fiecare are propriul destin și îl construiește așa cum cred că este cel mai bine. Iar dacă știi ce îți dorești de la viață, cumva universul are tendința de a te duce în direcția cea bună.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dani Oțil, prima reacție după ce a aflat că Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit: „E ori o glumă, ori o prostie”

„Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin. Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană.”,

a mai spus ea, pentru sursa citată.

Prima reacție a Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion
Prima reacție a Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit. Prezentatorul a făcut anunțul

Chiar dacă relația scârțâia încă de la începutul anului, anunțul oficial al despărțirii a fost făcut abia acum. Răzvan Simion a scris un mesaj emoționat pe Facebook în care recunoștea că el și Lidia merg, de acum, pe drumuri diferite.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Scandal uriaș în avion! Răzvan Simion s-a dat la stewardese. ”Mirosea a alcool”

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a scris matinalul pe pagina sa de socializare.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Despărțire Lidia Buble și Răzvan Simion- motivele sunt șocante! Nimeni nu se aștepta la așa ceva...

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies