Prima reacție a lui Alin Sălăjean, după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Echipa lui Alin...”

Alin Sălăjean
Alin Sălăjean a fost eliminat de la Survivor România

Ce a transmis Alin Sălăjean, după ce a primit vestea că nu mai poate continua competiția, din cauza problemelor medicale.

Prima reacție a lui Alin Sălăjean, după ce a fost eliminat de la Survivor România

Ediția de vineri seară a emisiunii Survivor România a venit cu o veste șocantă. Din cauza unor probleme medicale, Alin Sălăjean de la Războinici este nevoit să încheie competiția. Prezentatorul emisiunii a făcut anunțul, la finalul unui consiliu plin de emoții.

Diana, soția lui Alin, a avut o primă reacție după ce a aflat vestea neașteptată.

Femeia a scris că îl așteaptă acasă pe soțul ei. "Campionul meu vine acasă", a scris Diana, iar alături a postat o fotografie cu partenerul ei de viață.

Citeste si: Alexandra Stan a fost eliminată de la Survivor 2021! Ce a declarat despre colegii Faimoși?

Alin Sălăjean
Alin Sălăjean a fost eliminat de la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pe pagina de Facebook a lui Alin, a apărut un mesaj, la scurt timp după ce a primit vestea că nu mai poate continua competiția.

Citeste si: Scandal imens între Jador și Culiță după ce au rupt lanțul prieteniei! "Culiță m-a trădat!"

„Așa se încheie experiența Survivor Romania pentru Alin. Cu emoții, cu tristețea despărțirii de prietenul cu numărul 8, dar cu bucuria revederii cu cei 7 prieteni de acasă.

Vă mulțumim tuturor pentru că l-ați susținut pe Alin de la începutul lunii ianuarie. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru energia formidabilă, pentru voturi și pentru amintiri.

Echipa de comunicare vă mulțumește acum în numele Războinicului nostru, dar în curând veți putea să îl ascultați și să îl vedeți.

O seară minunată în continuare!
Mulțumim, Kanal D Romania!”, este mesajul apărut pe contul lui Alin.

Pe cine susține Alin Sălăjean după ce a plecat de la Survivor România

De asemenea, Alin și-a exprimat dorința de a-l susține pe unul dintre Războinici, după ce el revine în România pentru a se însănătoși. Pentru că a dezvoltat o prietenie frumoasă cu Războinicul Albert, Alin își dorește ca toți fanii săi să îl susțină pe acesta în următoarele luni ale competiției.

Alin Sălăjean
Alin Sălăjean își dorește să îl susțină pe Albert[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Maria Hîngu de la Survivor România 2021. Cu ce se ocupă "războinica"?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies