Prima reacție a lui Carmen de la Sălciua, după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Culiță Sterp: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu”

Prima reacție a lui Carmen de la Sălciua, după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Culiță Sterp: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu”
Prima reacție a lui Carmen de la Sălciua, după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Culiță Sterp: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu”

Ce a spus Carmen de la Sălciua, imediat după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua a avut parte de o surpriză de proporții. Artista este una dintre cele mai cunoscute artiste din România și ieri a împlinit 31 de ani.

În plus, alături de ea a fost și Culiță Sterp, fostul ei soț, iar Carmen a ținut să transmită și un mesaj special pentru toți cei care o îndrăgesc:

Citeste si: Prima reacție a Plușicăi de la ”Puterea Dragostei” după ce Culiță Sterp s-a întors la Carmen de la Sălciua

Citeste si: Culiță Sterp, mesaj incredibil pentru Carmen de la Sălciua, de ziua ei: „O simplă fată de la țară...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Împăcare bombă! Culiţă Sterp spune tot adevărul! Cu cine se iubeşte acum!

Vă pup cu drag oameni faini ❤️😘
Am 31 de ani ..💪🏾nu ma întrebați cum ma simt! Vârsta e doar un număr! Ma simt mai bine ca niciodată iar ieri am avut parte de o surpriza și de o zi de neuitat!
Trebuia sa fiu la un spectacol caritabil alături de trupa mea! Am ajuns la locul “cu pricina” mai încrezătoare ca niciodată ca doar eram “așteptata”! Nu de fani, ci de prietenii mei, dragi!

Mulțumesc băieților din trupa mea, nevestelor lor ca au făcut dintr-o zi

obișnuita ....o adevarata surpriza ...prietenilor /prietenelor mele, părinților mei și tuturor celor care au fost alături de mine ...și care sunt in inima mea🙈❤️!
Vouă va mulțumesc...mesajele de la voi ...mi-au înseninat ziua pur și simplu! Va doresc tot binele din lume ❤️❤️
Locul 1 pe YouTube ...susținerea voastră ,mesaje frumoase ,oameni dragi alături! Apogeul in viața mea ...îl cunosc acum! Și îi multumesc lui Dumnezeu pentru toate!”, a scris Carmen pe pagina sa de socializare.

Culiță Sterp, mesaj incredibil pentru Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp i-a transmis un mesaj special fostei sale soții, cu ocazia zilei sale de naștere.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat, dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul!

Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția

oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet! 🙈 La mulți ani, încă o dată! 🤗”, a scris Culiță.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies