Prima reacție a lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: „Trebuia să renunțe mai demult...”

Prima reacție a lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: „Trebuia să renunțe mai demult...”
Prima reacție a lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: „Trebuia să renunțe mai demult...”

Brigitte s-a căsătorit ieri cu Florin Pastramă. Ce reacțăie a avut Ilie Năstase, fostul ei soț, după ce a aflat că bruneta și-a refăcut viața.

Brigitte s-a căsătorit ieri, 27 mai, cu Florin Pastramă devenind, astfel, doamna Pastramă. Întrebat ce părere are despre alegerea fostei lui soții, Ilie Năstase nu a avut prea multe de spus, declarând că își dorește doar să-și vadă de viață alături de Ioana, noua lui soție. Fostul tenismen a subliniat, însă, că-și dorește c fosta lui să fi renunțat mai demult la numele lui.

"Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase.

Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea", a declarat fostul tenismen, pentru click.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gluma făcută de Florin Pastramă imediat după ce s-a însurat cu Brigitte!

Imediat după ce au fost declarați soț și soție în fața legii, mirii au început să facă poze cu martorii, cu ofițerul stării civile și cu invitații. Florin Pastramă a făcut o glumă la adresa lui Ilie Năstase.

"Familia Pastramă", a spus reporterul care îi lua la întrebări imediat după ce au semnat şi au devenit soţ şi soţie.

"Sau familia Năstase", a glumit Florin Pastramă, sugerând că ar fi vrut să preia numele de familie al lui Brigitte de pe vremea când era măritată cu Ilie Năstase.

sursa foto: capturi TV



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Doctorul Ovidiu N Peneş, despre beneficiile şi pericolele dietelor! Ce spune despre dieta Dukan, Keto dieta şi Somodieta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies