Primăvara este despre iubire și emoție - descoperă idei de cadouri însuflețite

Primăvara este despre iubire și emoție - descoperă idei de cadouri însuflețite
Primăvara este despre iubire și emoție - descoperă idei de cadouri însuflețite

An de an primăvara trezește natura la viață și odată cu ea și în oameni emoții și trăiri speciale. Mai ales că tot în acest anotimp sunt și zilele speciale în care se sărbătorește cel mai frumos sentiment din lume- iubirea, atât de ziua îndrăgostiților cât și de ziua femeii.

A găsi cadoul potrivit, care să exprime cât mai real complexitatea trăirilor și să declare dragostea nemărginită iar și iar poate fi o provocare. Însă pentru că îți dorești ceva special pentru femeia dragă din viața ta iată câteva idei care te pot ajuta:

 

Ceva ce își dorește mult dar nu și-ar cumpăra

Poate cauți un cadou pentru mama de 8 martie special, mai ales că mamele sunt eroii noștri, cele care ne-au susținut și au făcut tot ce știu ele mai bine pentru noi. Și cărora li se umplu ochii de fiecare dată când te văd pe tine sau o fotografie de când erai copil. Mama merită un cadou deosebit, de suflet, un cadou viu care să reamintească de relația voastră, cum este un lantisor cu pandantiv, mai exact o bijuterie vie Anyoli în care poți stoca emoții și amintiri sub formă de fotografii, videoclipuri, mesaje audio, documente sau link-uri. Toate acestea sunt posibile doar cu o atingere de pe telefon, prin aplicația dedicată, unde se poate accesa emoția adăugată bijuteriei. Partea și mai bună este că poți schimba oricând mesajul din contul tău de pe site, iar mama va primi la rândul ei notificare pe telefon.

 

O experiență specială

Dacă vrei să îți arăți iubirea față de iubita sau soția ta și ești în căutare de cadouri de Valentines Day poți opta pentru o excursie pe care și-o dorește sau o zi specială la SPA. Cadourile sub forma experiențelor sunt amintiri ce rămân pentru toată viața, pe care le veți crea împreună și care vă vor umple sufletul de bucurie. Dacă știi că vrea ceva aparte și ai posibilitatea, poți merge până la o plimbare cu balonul cu aer cald, a înota cu delfinii sau o plimbare pe cămile în deșert. Nimic nu este prea mult când vine vorba de exprimarea iubirii față de femeia dragă din viața ta.

 

Un cadou personalizat

O scrisoare de dragoste și recunoștință, un obiect cu mesaj sau ceva făcut de tine pot fi lucruri prețioase pe care mama sau iubita le pot aprecia, dacă știi că preferă astfel de cadouri. Scrie o poezie, o listă de aprecieri pentru fiecare zi a anului, un borcan cu bilețele de mulțumire pentru tot ce îți oferă zi de zi, un jurnal cu declarații de iubire, etc. Deschide-ți inima, dă-ți frâu liber imaginației și fă-o să se simtă cea mai specială femeie din lume. La rândul lor femeile oferă din preaplinul lor, iar răsplata va fi pe măsură.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies