Primele declarații ale Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”. „N-a fost așa...”

Declarațiile Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”.
Declarațiile Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”.

Ana Pal a oferit primele declarații, după descalificarea de la ”Survivor România”, cauzată de agresivitatea sportivei.

Ana Pal, a concurat la emisiunea Kanal D „Survivor România”, însă a fost descalificată din concurs după ce a lovit un rival, în timpul show-ului.  Parte din echipa „Faimoșilor”, Ana Pal a recurs la un gest extrem în urmă cu doar câteva săptămâni- l-a agresat fizic pe Andrei Ciobanu, parte din echipa Războinicilor.

Declarațiile Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”.
Declarațiile Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”.

Citeste si: Primele declaratii ale tatalui Razboinicului Andrei Ciobanu, de la “Survivor Romania”, despre povestea de dragoste infiripata intre Andrei si Karina

Invitată la emisiunea FanArena, Ana Pal a oferit primele declarații

În cadrul emisiunii Fan Arena, Ana Pal a adresat pentru prima oară această problemă și a discutat despre gestul care a descalificat-o din concurs.

Ieșirea sa agresivă, faptul că l-a lovit pe Războinicul Andrei Ciobanu cu capul în gură i-au adus repercusiuni grave, însă sportiva de la „Survivor România” a declarat că a fost provocată de către Andrei și Andi, ambii parte din echipa adversă, a Războincilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Clipe de panică la Survivor România! Raul din echipa Faimoșilor s-a accidentat grav. Ambulanța a sosit de urgență

Primele declarații ale Anei Pal. Tânăra sportivă a declarat că voia să câștige recompensa pusă în joc, pentru a putea discuta cu fiul ei, aflat pe plaiurile mioritice, însă s-a simțit descurajată constant. „Eu voiam să câștig acea recompensă pentru că voiam să știu ce se întâmplă cu copilul meu acasă și am zis că mănânc traseul.

Până acolo totul a fost ok și acolo Andrei și cu Andi erau pe capul meu, în loc să mă concentrez el: „Nu dă Ana, nu reușește, nu poate, nu știe”. Nu era prima dată când făcea treaba aceasta”, a explicat Ana Pal.

Mai mult decât atât, luptătoarea Ana Pal a explicat că situația nu a fost așa cum s-a văzut, pentru că de la început ea a fost provocată de membrii echipei adverse.

Într-adevăr, își asumă faptul că a comis o greșeală imensă, care a condus la descalificarea de la „Survivor România”. „De la pășirea mea acolo a fost un fel de… a a văzut că sunt o persoană puternică și a zis că poate reușește să mă scoată altfel. Și de-a lungul jocurilor am observat că are numai cu mine treaba asta…. Dar în ziua respectivă după ce am vrut să aflu ce se întâmplă acasă, am reacționat urât și a ieșit foarte nasol.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Când el se apropia spre mine, după cum se observă, el nu venea să mă consoleze… N-a fost așa.

A trecut prin fața mea și a început să facă gen: „Eu greu, Ana, e greu” și m-am dat cu mingea spre el, m-am abținut. El s-a dat un pic pe spate ca să nu-l lovesc și când s-a întors îmi râdea mie în față. Regret foarte mult”, a continuat Ana Pal, eliminată de la „Survivor România.”

Citeste si: Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Doi Razboinici propusi spre eliminare la “Survivor Romania”. Faimosii, doua victorii consecutive

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies