Primele declarații făcute de Gabriela Cristea despre starea fiicei sale! Ieri a ajuns cu ea de urgență la spital: „Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri”

Primele declarații făcute de Gabriela Cristea despre starea fiicei sale! Ieri a ajuns cu ea de urgență la spital: „Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri”
Primele declarații făcute de Gabriela Cristea despre starea fiicei sale! Ieri a ajuns cu ea de urgență la spital: „Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri”

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fiica ei de doar șase luni. Micuța a fost diagnosticată cu gastroenterocolită.

Gabriela Cristea a ajuns a spital cu fiica ei cea mică, Thea Iris. Mezina familiei a fost diagnosticată cu gastroenterocolita, iar medicii au decis ca ea să rămână în spital peste noapte pentru a fi supravegheată.

„Încă suntem în spital. Trebuia să ne externăm în seara asta, dacă Iris nu făcea febră. Din păcate, cel mai frumos scenariu nu s-a adeverit. Rămânem în continuare pentru că nu e de glumă, mai ales când e vorba de un nou-născut.

Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar. Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele. Nu se ştie ce a declanşat, dar înţeleg că există această situaţie în Bucureşti… e perioada.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ea are, de fapt, o enteroviroză. Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat.

Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul.

Am zis să o vadă medic pentru că totuşi e foarte mică. Pe drum, când mergeam spre spital, a regurgitat. Am oprit maşina în mijlocul intersecţiei.

A luat-o Tavi în braţe. Am ajuns la spital şi am primit recomandare de internare instantaneu. Ea a făcut febră 38,9 şi am hotărât să plecăm. Între timp, i-am scăzut febra şi am plecat spre spital cu o stare de febră de 37,4. Azi dimineaţă a făcut 39,5. Acum, seara, am avut cu ea un episod. Făcuse febră 38,1 şi ne-am trezit în urmă cu jumătate de oră că a făcut iarăşi 39.
Tocmai de asta am primit recomandare din partea medicilor să mai stăm o noapte”,
a mărturisit Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies