Primele imagini cu Andra în costum de baie! Are sau nu cel mai frumos bust din showbiz? Tu ce zici?

Primele imagini cu Andra în costum de baie! Are sau nu cel mai frumos bust din showbiz? Tu ce zici?
Primele imagini cu Andra în costum de baie! Are sau nu cel mai frumos bust din showbiz? Tu ce zici?

Andra, primele imagini cu ea în costum de baie! Artista arată senzaţional!

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România şi totodată o femeie foarte frumoasă şi sexy care nu şi-a pierdut până acum misterul, deşi are o carieră de peste 15 ani.

Citeste si: Andra a făcut anunţul! Fotografia care a primit mii de like-uri

Spunem asta deoarece protagonista noastră are un capital uriaş de imagine şi este iubită chiar dacă şi-a păstrat o imagine curată, de fată din popor, fără să exagereze cu schimbările de look şi cu expunerea atuurilor fizice

cu care a fost binecuvântată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andra, primele imagini cu ea în costum de baie! Vedeta are un bust natural perfect!

De Cel de Sus, nu de măiestria unui estetician! Pentru că, da! Andra este 100% naturală. Totuşi, imaginile pe care le-a postat, recent, de la piscină, au generat o mulţime de discuţii aprinse pe reţelele de socializare.

Citeste si: Andra, interviu de senzație la Radio Impuls! A vorbit despre soțul ei, sarcină, stilul de viață și...cozonaci!

Bustul generos al vedetei a fost atent studiat, cu priviri admirative, atât de fani cât şi de fane, dar bineînţeles că s-au făcut remarcaţi şi cârcotaşii care au "decretat"" Sigur are silicoane. Când şi le-o fi pus?".

Ei bine, dragi cititori, nimic mai fals. Andra are sânii naturali şi, după cum vedem în imagini, nici nu are nevoie prea curând de intervenţia esteticienilor.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andra, mesaj emoţionant pe scenă înainte de Crăciun: "Totul va fi minunat"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies