Primele imagini cu costumasul-minune pe care il va purta la botez bebelusul Ilincai Vandici!

Primele imagini cu costumasul-minune pe care il va purta la botez bebelusul Ilincai Vandici!
Primele imagini cu costumasul-minune pe care il va purta la botez bebelusul Ilincai Vandici!

Mamica i-a pregatit lui Zian-Ioan o tinuta eleganta si stilata! Nu pierde un super reportaj cu ultimele pregatiri pentru crestinarea din weekend, azi, de la 15.00, la "Teo Show", pe Kanal D. Weekendul cel mare se apropie! Ilinca Vandici face ultimele pregatiri pentru nunta si botez. Frumoasa vedeta Kanal D i-a primit acasa pe reporterii de la Teo Show si le-a aratat, in premiera, costumasul pe care il va purta fiul ei si a lui Andrei Neacsu la ceremonia de crestinare.

Micutul Zian-Ioan va purta la ceremonie un costumas absolut splendid si extrem de elegant, asa cum ii sta bine celei mai stilate vedete din Romania, mamica lui, prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!".

Vedeta a aratat tinuta pregatita pentru bebelus, in exclusivitate reporterilor de la Teo Show, iar noi am tras cu ochiul si va aratam, chiar acum, cateva imagini.

Nunta si botezul vor avea loc in acest weekend si vor fi urmate de o petrecere fastuoasa, cu sute de invitati.

Meniul cu care se vor delecta cei prezenti va fi unul exclusivist:

Gustare:

- rulada de spanac cu ricotta si somon fume

- drob din fructe de mare

- rulou de somon cu branza fina si chivas

- minigrisine in manta de prosciutto crudo

- salata de pui cu telina

- clatite cu sfecla, ricotta si feta

- curcan cu ciuperci in manta aurie

Preparat din peste

- file de dorada cu crusta aurie asezonata cu rulouri de legume grill si sos de varza rosie

- sarmalute in foi de varza cu mamaliguta grill, smantana si ardei

Friptura

- medalion din piept fraged de curcan si medalion din muschiulet fraged de porc asezonate cu spanac proaspat calit si orez basmati cu parmezat si muguri de pin, cuib de salata creola cu sos

special de mustar

Si asta nu este tot. WOWbiz.ro a aflat, in exclusivitate, care sunt artistii ce vor intretine atmosfera la petrecerea anului: Taraful Cleante cu Diana Matei, Matteo, Lidia Buble, Nico Band si, nu in ultimul rand, Adi Minune, care promite un show de zile mari!

Emotionata pentru ceremoniile religioase si petrecerile ce vor urma, Ilinca Vandici a mers la biserica sa se linisteasca, zilele trecute, iar paparazzi WOWbiz.ro
au surprins imagini in exclusivitate.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Juratii de la "Bravo, ai stil!" au amutit cand au vazut ce rochie sexy cu vedere la posterior poarta Ilinca Vandici! "Astazi vrem sa ne tratezi doar cu spatele"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies