Primele imagini cu invitațiile la nunta Adelinei Pestrițu! EXCLUSIV

Primele imagini cu invitațiile la nunta Adelinei Pestrițu! EXCLUSIV
Primele imagini cu invitațiile la nunta Adelinei Pestrițu! EXCLUSIV

Adelina Pestrițu se poate declara o femeie complet fericită! Frumoasa vedetă urmează să se mărite cu Virgil, bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil! Avem fotografii EXCLUSIVE cu invitațiile la nuntă.

Nunta 2019. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea urmează să ia parte la unul dintre cele mai frumoase evenimente din viață, și anume nunta! Pregătirile sunt în toi, iar cei doi sunt nerăbdători să spună ”Da!” în fața lui Dumnezeu.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea se vor căsători civil și religios, la mijlocul lunii iulie. Cei doi au împreună o fetiță, pe micuța Zenayda. Mai mult decât atât, cei doi viitori soți au apelat la ajutorul Domnului Flick pentru a formula versuri pentru invitațiile speciale la nuntă! Întregul ”tablou” al invitațiilor este, cu adevărat, un spectacol de bun gust

și chiar hazliu!

Citeste si: Simptomele care dau de gol leucemia! Aceasta este boala care poate trece neobservată pâna în stadiul terminal

Nuntă Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea. Ce scrie în invitația de la nuntă

Nuntă Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea. Pe invitația pentru nuntă, cei doi viitori însurăței au notat datele exacte ale locațiilor unde invitații trebuie să sosească, dar și câteva versuri frumoase. 


Invitația la nuntă pentru domnișoara de onoare

Pentru invitația la nuntă pentru domnișoara de onoare, Adelina Pestrițu a ales un scris de mână, frumos și cursiv, iar în stânga versurilor, două fete care se țin în brațe, de șolduri, una îmbrăcată în roz, iar alta în alb, fapt ce simbolizează prezența domnișoarei de onoare lângă mireasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Draga mea Anca, știi că-n curând
Verighetă voi purta.
Mi-a trecut asta prin gând
Și vreau să te rog ceva

Vreau 6 fete cu mine
Ce tot timpul mă susțin.
La altar pentru a mă ține
Dacă fug, plâng sau leșin:)

De-asta eu am pentru tine,
O solemnă întrebare:
N-ai vrea să stai lângă mine
Domnișoară de onoare?”

 

Invitația la nuntă pentru cavalerul de onoare

Nuntă 2019. Pe de altă parte, invitația lui Virgil Șteblea pentru cavalerul de onoare este diferită de cea a Adelinei Pestrițu pentru dominșoara de onoare. Astfel că Virgil a ales un scris de tipar, iar imaginea care apare pe invitație înfățișează un bărbat îmbrăcat într-un costum elegant.

”Mi-ești prieten, știi precis
Ce-o să mi se-ntâmple mie:
Da, din vară m-am decis
Să renunț la burlăcie.

Și te-aștept cu bucurie,
Lângă mine vreau să fii,
C-apoi, dacă am soție,
Nu știu cât voi mai ieși

Sincer, îmi vei mulțumi
Pentru ceea ce-o să-ți cer:
Ești așa drăguț să-mi fii
De onoare, cavaler?”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

MOŞII DE VARĂ 2019. Ce se împarte de Sâmbăta morţilor. Tradiţii şi supersiţii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies