Primele imagini cu Ozana Barabancea in costum de baie dupa operatia prin care si-a micsorat stomacul! Cum arata soprana... la plaja

Primele imagini cu Ozana Barabancea in costum de baie dupa operatia prin care si-a micsorat stomacul! Cum arata soprana... la plaja
Primele imagini cu Ozana Barabancea in costum de baie dupa operatia prin care si-a micsorat stomacul! Cum arata soprana... la plaja

Artista a slabit vizibil dupa interventia care a avut loc in urma cu aproape doua luni, dar are nevoie de multa miscare pentru a-si tonifia corpul.

Ozana Barabancea si-a dorit mult timp sa apeleze la aceasta solutie chirurgicala pentru a scapa de surplusul ingrijorator de greutate, dar a ezitat sa faca pasul, pana cand si-a dat seama ca este cea mai la indemana solutie. 

Desi a facut mai multe drumuri in Turcia, Ozana s-a operat pana la urma in Romania, marturisind ca a facut-o pentru ea, dar mai mult pentru copiii ei.

Andrew si Gloria. 

 

"Cred ca m-am ingrasat pe fond nervos. Am vrut sa ma operez initial in Turcia, unde eram programată la 4 iulie, dar am ajuns la spitalul Monza, la medicul Rubin Munteanu, care mi-a spus că «decizia este mai importantă decât incizia». Este un act de mare curaj, pe care nu credeam ca pot să-l fac.

Eu sunt sanatoasa tun, dar nu eram mobila, nu puteam sa fac mai nimic, sa ma joc cu copiii mei.  Eu fac de patru luni sport de patru ori pe saptamana, dar nu am dat jos cat am vrut eu, iar mancatul asta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am sa beau trei  saptamani lichide, supe strecurate, ceaiuri. Daca puteti sa credeti am savurat lingurita cu lingurita un iaurt de baut.
Am spus adio tuturor bauturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool", a povestit imediat dupa operatie vedeta, la postul de televiziune cu care colaboreaza, conform wowbiz.ro.

Weekend-ul trecut, Ozana a mers la mare alaturi de cei doi copii ai ei, prilej pentru paparazzi de a realiza primele imagini cu artista in costum de baie, la numai doua luni de la interventia chirurgicala. 

Din ce se poate observa din fotografii, Ozana a slabit cel putin 15 kilograme, dar mai are de dat jos inca cel putin pe atat pentru a avea o silueta acceptabila.

In plus, cantareata are mare nevoie sa continue sa faca sport, pentru a-si tonifia corpul.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dieta lui Catalin Crisan: "Am slabit 32 de kilograme mancand de 5 ori pe zi"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies