Primele imagini cu Thalida de la Puterea Dragostei după ce s-a operat la nas! Incredibil, cum arată tânăra!

Primele imagini cu Thalida de la Puterea Dragostei după ce s-a operat la nas! Incredibil, cum arată tânăra!
Primele imagini cu Thalida de la Puterea Dragostei după ce s-a operat la nas! Incredibil, cum arată tânăra!

Thalida, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, s-a operat, în urmă cu câteva zile, la nas în Turcia.

 

După ce a ieșit din competiția de la Puterea Dragostei, Thalida a decis sp facă o schimbare de look. Una majoră, la care se gândea de ani buni! Așa că, zilele trecute, Thalida s-a întors în Turcia, de data aceasta nu pentru Puterea Dragostei, ci pentru o operație.

”O să mă operez la nas. Am un complex de pe la 15 ani.

Acum m-am hotărât să fac această intervenție. O să merg la Ensar Duman, care îmi pune la dispoziție o echipă de medici bună. Din punctul acesta de vedere sunt liniștită. Însă, mi-e frică pentru că în viața mea nu numai că nu am făcut nici o operație, dar nici măcar o injecție”, ne-a spus Thalida, chiar înainte de a pleca în Turcia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Operația a avut loc în urmă cu câteva zile, iar Thalida se reface acum și abia așteaptă să-și vadă noul nas.

Citeste si: Mariana de la Exatlon, adevărul incredibil despre relaţia cu singurul ei fiu! Vezi de ce fuge tânărul de mama lui! "Nici nu a venit să mă ia de la aeroport când m-am întors de la Exatlon"

Citeste si: Mary de la Puterea dragostei, imaginea care spune totul despre relația cu Robert! Nu se mai ascund

Citeste si: Poze INCREDIBILE cu Bianca de la Puterea Dragostei! Garantat, nu o recunoşti! Aşa arăta acum câţiva ani! Îţi vine să crezi că e ea? FOTO EXCLUSIV!

”Mă simt bine acum.

Ce a fost mai greu a trecut. Sunt vânătă și umflată, ceea ce este normal după o astfel de intervenție. Sunt cu mama, care ae grijă de mine. Marți seară mă întorc în țară și sper ca până atunci să arăt mai bine”, ne-a povestit Thalida, care ne-a trimis și prima sa poză de după operația la nas.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă! Frumoasa Izabella a fost mireasă acum câteva luni! FOTO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies