Primele imagini de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea! Uite ce ţinută superbă poarta naşa Cristina Şişcanu şi cum arată trusoul! FOTO EXCLUSIV!

Primele imagini de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea! Uite ce ţinută superbă poarta naşa Cristina Şişcanu şi cum arată trusoul! FOTO EXCLUSIV!
Primele imagini de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea! Uite ce ţinută superbă poarta naşa Cristina Şişcanu şi cum arată trusoul! FOTO EXCLUSIV!

Primele imagini de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea! Uite ce ţinută superbă poarta naşa Cristina Şişcanu!

Nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda a avut loc de curând, dar iată că astăzi suntem martorii unui nou eveniment important din familia lor. Azi, micuța Thea Iris Selena este creștinată.

Dacă vedeta tv şi-a dorit o petrecere de nuntă restrânsă, relaxată, alături de prietenii apropiați, în curtea casei ei, pentru botezul fetiței au pregătit un eveniment fastuos.

Primele imagini de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea! "Cristelnița ornată cu flori de iris, numele purtat de fetiță"

Micuța Iris va fi botezată la o biserică din Corbeanca, iar în jurul cristelniței vor sta două perechi de nași. Pe lângă cuplul Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu, nașii de botez  ai Victoriei, dar și de cununie ai Gabrielei cu Tavi, Iris mai are doi nași. Biserica a fost împodobită special pentru eveniment, iar cristelnița ornată cu flori de iris, numele purtat de fetiță.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Tavi Clonda, supărat după ce i-a facut o surpriză soției sale, Gabriela Cristea! Motivul care l-a enervat la culme pe cântăreț

Ei bine, avem primele imagini de la evenimentul lunii septembrie. Naşa, Cristina Şişcanu, poartă o ţinută superbă, extrem de sexy, iar coafura şi machiajul îi scot vedetei în evidenţă trăsăturile frumoase. 

Citeste si: Cristina Șișcanu, nașa Gabrielei Cristea, despre ținutele purtate la nunta vedetei cu Tavi Clonda! ”Am început cu pălăria”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gabriela Cristea, desființată după nunta Adelinei Pestrițu! Raluca Bădulescu i-a criticat dur ținuta! La fel și atitudinea lui Tavi! ”Arată ca un clovn” VIDEO EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies