Primul lucru pe care l-a făcut Mario Fresh când s-a întors acasă! Nu, nu are legătura cu iubita lui

Primul lucru pe care l-a făcut Mario Fresh când s-a întors acasă! Nu, nu are legătura cu iubita lui
Primul lucru pe care l-a făcut Mario Fresh când s-a întors acasă! Nu, nu are legătura cu iubita lui

Primul lucru pe care l-a făcut Mario Fresh când s-a întors acasă! Nu, nu are legătura cu iubita lui

Atmosfera extrem de incarcata in tabara Faimosilor, dupa ce au pierdut meciul de protectie, cu scorul de 10 la 8, in fata Razboinicilor, care se afla intr-o forma fizica de invidiat si par tot mai determinati sa castige teren in fata adversarilor.

Mario Fresh a intrat automat la duel, fiind jucatorul cu cele mai slabe procentaje, impotriva lui Andrei Botoaca, nominalizatul echipei, dupa o disputa aprinsa. Costin Gheorghe a fost cel care nu a mai fost de acord cu metoda Vladimir, "duelul" improvizat la vila, intre membrii echipei, precizand ca, dupa o perioada atat de lunga petrecuta la

"Exatlon", corect ar fi sa se analizeze intreaga performanta sportiva a fiecarui concurent.

Citeste si: EXATLON. Blestemul baracii ii urmareste pe Razboinici! Echipa albastra, demoralizata si extenuata, dupa meciul pentru vila

Ion Surdu, player of the week, a fost cel care a decis ca Andrei Botoaca, Costin Gheorhe si Ciprian Maris sa se dueleze intre ei, „Giubi” (Andrei Botoaca) obtinand scorul cel mai mic.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

“In momentul in care toata echipa a pierdut la eliminare, fiecare dintre noi ne asumam vina, in mod egal. Dupa doua luni jumatate petrecute aici, in care toti am muncit, mi se pare la fel de corect ca si restul de trei baieti, care am putea fi nominalizati, sa plece cu sanse egale.

Personal mi se pare corecta decizia pe care am luat-o”, a subliniat Andrei Botoaca, inaintea duelului de eliminare cu Mario.

Dupa o lupta extrem de tensionata intre cei doi, Mario a fost cel care si-a luat ramas bun de la echipa sa, cu lacrimi in ochi. La revenirea in tara, a declarat ca "Exatlon" a fost o experienta extraordinara. Mai mult, indragitul artist a precizat ca nu ar ezita sa repete experienta, daca ar avea vreodata aceasta ocazie.

Citeste si: Ionuţ Jaguarul şi-a declarat iubirea. Cine este femeia care i-a câştigat inima. A postat o fotografie cu ea: "Iubirea mea"

Ce a făcut Mario Fresh când s-a întors acasă

Cum a revenit în România, Mario Fresh s-a urcat la volanul bolidului de lux şi a făcut câteva insta stories pentru fani. A scris la postări: "Din nou pe străzile Bucureştiului".

Ascultând muzica preferată, fostul faimos de la Exatlon s-a plimbat pe străzile goale din Bucureşti în miez de noapte.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Transformare radicală! Imagini sexy cu Mădălina Linguraru de la Exatlon. Cum arată acum fosta concurentă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies