Prințesa Eugenie este însărcinată pentru prima dată: „Suntem atât de entuziasmați”

Prințesa Eugenie este însărcinată
Prințesa Eugenie este însărcinată, fotografie de la nunta din 2018

La doi ani de la nuntă, verișoara prinților William și Harry așteaptă primul copil, iar familia regală a făcut marele anunț, în urmă cu puțin timp.

Veste de senzație pentru fanii Familiei Regale! Palatul Buckingham a anunțat oficial că Prințesa Eugenie de York așteaptă un copil alături de soțul ei, Jack Brooksbank.

„Alteța Sa Regală, Prințesa Eugenie și domnul Jack Brooksbank sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă un copil, care se va naște la începutul anului 2021", a fost anunțul oficial făcut de Familia Regală Britanică pe contul ei de Twitter.

„Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, Domnul și Doamna George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați de această veste", a mai precizat Familia Regală.

Și Prințesa Eugenie, verișoara primară a prinților William și Harry, este în culmea fericirii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Prințesa Eugenie este însărcinată
Prințesa Eugenie alături de sora sa, prințesa Beatrice[Sursa foto: Hepta]

„Jack și cu mine suntem atât de entuziasmați în legătură cu începutul lui 2021", a postat și Prințesa Eugenie pe contul ei de Instagram.

Prințesa Eugenie de York este fiica cea mai mică a prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah, Ducesă de York. Este a opta persoană în linia de succesiune la tronul britanic și este sora lui Beatrice, prințesa care s-a căsătorit în mare secret în urmă cu câteva luni.

Tânăra este extrem de apropiată de verișorii săi, iar în anul 2018 s-a căsătorit cu Jack Brooksbank. Alături le-au fost alături Regina Elisabeta și prințul Philip, precum și ceilalți membri ai casei regale.

Iulia Albu, critici dure pentru Prințesa Beatrice

Iulia Albu a explicat istoria rochiei purtate de prințesa Beatrice, sora prințesei Eugenie, care s-a căsătorit în secret. 

POtrivit acestea, prințesa nu a reușit deloc să o pună în valoare așa cum merita... cel puțin asta crede creatoarea:

„Prințesa Beatrice a reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil și elegantă a unei rochii de poveste. Purtată inițial de Regină la premiera peliculei „Lawrence of Arabia”, în 1962, celebra piesă a fost redusă la o rochie desprinsă dintr-un desen animat low budget. But then again...

not a lot of expectations for this one...”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta: „A reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies