Prințesa Teresa a Spaniei a fost răpusă de coronavirus. Doliu la Casa Regală

printesa teresa, printesa teresa a spaniei, doliu,  covid-19, virus
printesa teresa, printesa teresa a spaniei, doliu, covid-19, virus

Prințesa Teresa a Spaniei a fost răpusă de coronavirus, de infecția COVID-19. Este prima persoană cu sânge albastru care moare din cauza acestui virus. Doliu.

Născută la Paris, în anul 1933, Prințesa Teresa a spaniei avea 86 de ani și era infectată cu coronavirusul COVID-19. Prințesa Teresa a Spaniei a decedat vineri, anunțul fiind făcut de fratele său mai mic, prințul Sixtus Henry de Bourbon-Parma, potrivit HotNews.

Citeste si: Radu Vâlcan, izolat timp de 14 zile: „Parcă era o zonă de război”

printesa teresa, printesa teresa a spaniei, doliu, covid-19, virus
printesa teresa, printesa teresa a spaniei, doliu, covid-19, virus

Citeste si: Alexandru Arșinel este în doliu! O persoană dragă din familie ucisă de coronavirus

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Din nefericire, în momentul de față, Spania se află pe harta roșie a coronavirusului, fiind una dintre cele mai afectate țări. Se pare că oamenii continuă să se infecteze și până acum virusul COVID-19 a răpus aproape șapte mii de persoane în peninsula Iberică.

Mai mult decât atât, persoanele cu sânge albastru nu sunt ferite de această afecțiune, până acum Prințul Albert de Monaco și Prințul Charles al Marii Britanii fiind declarați infectați.

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus COVID-19! Cum se simte urmașul la tronul Marii Britanii?

Miercuri, pe data de 25 martie 2020, purtătorii de cuvânt ai Casei Regale a Marii Britanii au făcut anunțul sumbru: Prințul Charles, urmașul la tronul regatului, a fost testat pozitiv cu coronavirus COVID-19.

În vârstă de 71 de ani, Prințul de Wales, este izolat la domiciliu, în reședința de la Balmoral, alături de Ducesa de Cornwall, Camilla, în vârstă de 72 de ani

printesa teresa, printesa teresa a spaniei, doliu, covid-19, virus
printesa teresa, printesa teresa a spaniei, doliu, covid-19, virus

Potrivit purtătorilor de cuvânt, la vârsta de 71 de ani, Prințul Charles, manifestă simptome ușoare și, „de altfel, se simte bine”. Mai mult decât atât, Camilla nu a fost testată pozitiv cu coronavirus COVID-19.

Surse de la Palatul Buckingham, au declarat că Regina Marii Britanii și-a făzut fiul, urmașul la tron, pe data de 12 Martie  de 2020 și că Prințul Charles se simțea bine.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De asemenea, către presă, s-a transmis că Ducele de Edinburgh nu a fost prezent la întâlnirea respectivă și că Regina „urmează toate sfaturile necesare, pentru bunăstarea și sănătatea ei.” Mai mult decât atât, nu poate fi identificată persoana de la care Prințul a contractat virusul, deoarece în ultima perioadă, a participat la numeroase evenimente publice.

Cu toate acestea, Prințul Charles încă lucrează, este vioi și are o stare bună de spirit.

Având în vedere vârsta părinților săi, 93 și 98 de ani, autoritățile vor lua măsuri de precauție, pentru a se asigura că Regina Elisabeta a II-a nu va fi pusă în pericol de coronavirusul COVID-19.

Citeste si: Cum eviţi contaminarea cu coronavirus prin haine sau pantofi. Sfaturile prețioase ale medicului Virgil Musta



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Radu Vâlcan, izolat timp de 14 zile: „Parcă era o zonă de război”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies