Prințul Harry și Meghan Markle, din nou părinți? Cum au fost dați de gol de o prietenă

printul harry si meghan markle
printul harry si meghan markle

La doar o lună de la despărțirea de Familia Regală, Prințul Harry și Meghan Markle au început o nouă viață și se bucură de intimitate.

La doar o lună după ce au încheiat îndatoririle în cadrul Familiei Regale din Marea Britanie, Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în Los Angeles alături de fiul lor, Archie, pentru a fi mai aproape de mama actriței.

Fosta ducesă a povestit într-un interviu pre-înregistrat, pentru emisiunea Good Morning America despre noul documentar Disney, Elephant, și despre experiența sa ca naratoare. Documentarul a fost lansat pe platforma online Disney+.

„Sunt foarte recunoscătoare că am avut oportunitatea să particip în a aduce povestea elefanților la viață. Mă simt foarte norocoasă că am putut să am o experiență directă cu elefanții în habitatul lor natural.

Citeste si: Prințul Louis a împlinit doi anișori. Ipostaza adorabilă în care l-a surprins Ducesa Kate în timpul izolării la domiciliu

Atunci când petreci timp conectându-te cu ei și cu celelalte animale sălbatice, începi să înțelegi rolul pe care îl avem în păstrarea lor în viață și siguranța lor“, a mărturisit fosta ducesă.

Citeste si: Doamne, ce gest! În plină pandemie, Prințul Harry și Meghan Markle distribuie mâncare bătrânilor și bolnavilor

 

Meghan, activistă pentru drepturile animalelor


De-a lungul interviului, Meghan, care este și o activistă pentru drepturile animalelor alături de soțul ei, a declarat:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Vedeți în acest documentar cât de remarcabile sunt, amintirile lor sunt grozave, conexiunea turmei, protejarea puilor lor. Cred că mai mult ne seamănă decât ne sunt diferiți.

Sper ca atunci când oamenii vor viziona acest film, vor realiza cât de conectați suntem cu toții între noi și că, dacă am fi mai conștienți în legătură cu obstacolele cu care ne confruntăm, cred că am fi mai înțelegători unii cu alții.

Nu mă refer doar la relațiile interumane, ci și la conviețuirea cu animalele de pe acest pământ“.

printul harry si meghan markle
printul harry si meghan markle

Citeste si: Mesajele incendiare au șocat Casa Regală. „E pur și simplu bolnav”

Săptămâna trecută, cei doi au cumpărat alimente și le-au împărțit persoanelor afectate de pandemia de noul coronavirus. Totodată, cuplul a finanțat și fundația locală Project Angel Food.

Cât despre mărirea familiei, Meghan Markle și Prințul Harry au oferit un indiciu important și despre acest aspect. O prietenă apropiată de-a lui Meghan a declarat în cadrul unui interviu că fosta ducesă și-ar mai dori un partener de joacă pentru micuțul Archie, mai ales că în această perioadă băiețelul nu are stare și este extrem de activ.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

De altfel, Meghan a declarat în nenumărate rânduri că vrea o familie mai mare, așa că rămâne de văzut când va da vestea cea mare.

Meghan și Harry au amânat petrecerea fiului lor

Deși trebuia ca să aibă loc prima aniversare luna viitoare, Meghan și Harry au decis să amâne petrecerea, până se vor termina restricțiile, pentru a-i putea avea alături pe toți cei dragi lor.

 

foto: Hepta.ro.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Doamne, ce gest! În plină pandemie, Prințul Harry și Meghan Markle distribuie mâncare bătrânilor și bolnavilor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies