Probleme care te pandesc in functie de zodie. Vezi de care trebuie sa te feresti!

Probleme care te pandesc in functie de zodie. Vezi de care trebuie sa te feresti!
Probleme care te pandesc in functie de zodie. Vezi de care trebuie sa te feresti!

Astrele iti spun ce necazuri te pandesc, in functie de semnul zodiacal sub care esti nascuta si cum sa te feresti de ele. Iata!

Berbec- Anul acesta este destul de tensionat, motiv pentru care trebuie sa ai mare atentie de lucrurile care tin de casa si familie. Cel mai bine este sa nu te alarmezi si sa rezolvi situatiile cu calm.

Taur
- Probleme pot aparea pe plan sentimental, asadar incearca sa nu te lasi coplesita de emotiile negative, indiferent de situatia in care te afli.



Gemeni
- Daca esti nascuta in zodia Gemeni, este foarte probabil sa intampini probleme la locul de munca. Din pacate acest an nu aduce prea multe promovari si prime de sarbatori.

Rac
- Esti predispusa la mici accidente pentru ca mai tot timpul esti cu capul in nori. De aceea, este important sa revii cu picioarele pe pamant mai ales cand ai lucruri importante de facut.


Leu
- Printre problemele cu care te confrunti se numara depresia si anxietatea care nu-ti dau pace in anumite momente. Cand te afli intr-o pasa ceva mai proasta, evita sa iei decizii pripite.

Fecioara
- Pericolele vin mai degraba din sfera timpului liber, asadar ai grija unde pleci in concediu. Evita escapadele pline de adrenalina pentru a preveni accidentarile.

Balanta
- Daca esti nascuta in zodia Balanta, este posibil sa intampini ceva probleme in sfera sociala.
Incearca, totusi, sa eviti certurile cu prietenii, altfel risti sa rupi definitiv prietenii de lunga durata.

Scorpion- In aceasta perioada ai parte de tot felul de neplaceri, marunte, dar multe. Chiar daca te scot din sarite, important este sa-ti pastrezi calmul, altfel nu vei face decat sa te enervezi si-ti va lua si mai mult timp sa rezolvi problemele.

Sagetator
- Si Sagetatorii au parte de necazuri mici, dar enervante.
Printre acestea se numara certurile cu partenerul de viata exact in momentele speciale din viata voastra.

Capricorn
- Problemele tale sunt de natura sentimentala- fie ai un iubit gelos, fie afli ca ai fost inselata sau tradata de un menbru al familiei. Astfel de probleme sunt mai greu de evitat, motiv pentru care trebuie sa incerci sa le faci fata cu brio.

Varsator- Una dintre cele mai mari probleme cu care te poti confrunta in perioada urmatoare este pierderea unei sume de bani prin transferuri bancare.
Cel mai bine este sa eviti astfel de livrari.

Pesti
- Trebuie sa ai grija de sanatatea ta, fiindca te pandesc diverse probleme medicale care-ti pot da de cap. Decat sa tratezi, mai bine previi, asadar nu amana controalele de rutina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies