VIDEO Probleme uriașe pentru Suzan

VIDEO Probleme uriașe pentru Suzan
VIDEO Probleme uriașe pentru Suzan

Astăzi, în ”Totul pentru familia mea”, de la ora 20:00, la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor fi surprinși de evenimente dramatice care continuă să contureze destinele încercatei familii Eren.

Orhan este în stare de șoc atunci când în fața sa și a familiei sale își face apariția părintele patern. Fără să stea pe gânduri, Orhan îi cere mamei sale să dispară din viața sa, așa cum a făcut-o și în urmă cu mulți ani. Mama acestuia, însă, va surprinde cu povestea de viața pe care a avut-o, dar va încerca și să îi explice fiului său de ce nu a mai făcut parte din viața sa...

Pentru copiii familiei Eren, situațiile tensionate din școală mcontinuă să apară însă faptul că sunt uniți, și se sprijină mereu, îi ajută să treacă cu bine peste încercările dramatice cu care se confruntă. Susen devine geloasă pe Omer, atunci când Lidya, o nouă colegă de clasă, caută compania chipeșului tânăr. Omer îi va face o dezvăluire neașteptată lui Suzen.

Suzan este pe cale să afle adevărul despre moartea logodnicului său, Ahmet, însă Sado, cel care urmează a-i dezvălui misterul acestei tragedii, are o condiție pe care femeia trebuie să o îndeplinească.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Șevval află de la Sado că acesta este pe cale a-i dezvălui logodnicei lui Ahmet adevărul despre moartea acestuia iar femeia, fără să stea pe gânduri, ia măsuri.

Până unde merge răutatea lui Șevval, atunci când vrea să-și îndeplinească planurile malefice și, în ce situație teribilă va ajunge Suzan puteți afla astăzi, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop 18 septembrie 2024. O zodie este plină de energie și motivație

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies