Procesul dintre Andrei Păunescu și sora sa vitregă nu se mai termină. Cei doi se luptă de mai bine de 13 ani

Procesul dintre Andrei Păunescu și sora sa vitregă nu se mai termină. Cei doi se luptă de mai bine de 13 ani
Procesul dintre Andrei Păunescu și sora sa vitregă nu se mai termină. Cei doi se luptă de mai bine de 13 ani

Andrei Păunescu a discutat despre lungul proces în care este implicată surioara sa vitregă, o dispută care a durat peste 10 ani. Fiul lui Adrian Păunescu susține că Andreea a pătruns în familia sa și că are intenția de a obține cât mai multă avere.

Andrei Păunescu a dezvăluit detalii noi despre procesul său cu sora sa vitregă, o dispută legală care a început acum aproape 13 ani. Fiul regretatului Adrian Păunescu a clarificat faptul că familia sa nu este implicată într-un conflict cu nimeni, ci doar își dorește să-și păstreze partea de avere cuvenită. Andrei Păunescu a subliniat că zvonurile conform cărora nu s-ar prezenta la proces sunt complet false.

Citește și: „Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița.” Daniela Crudu a povestit ce i s-a întâmplat înainte să nască. Bruneta a vorbit pentru prima oară despre acest subiect

Procesul dintre Andrei Păunescu și sora sa vitregă nu se mai termină

Mai mult decât atât, el a menționat că, de-a lungul ultimilor 13 ani, a încercat să evite abordarea acestui subiect, dar simte că este dator să clarifice situația în întregime.

„Noi nu suntem în război cu nimeni, ci într-un contra-atac la lăcomie, ipocrizie și minciună – afirmate de 13 ani de o persoană care a intrat în familie. După 13 ani am început să mergem la proces pentru că bunul nostru simț a fost considerat prostie și s-a întins atât de mult elasticul lăcomiei nemăsurate, încât a trebuit să mergem să ne apărăm”, a spus el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andrei Păunescu a subliniat că el și familia sa se confruntă cu riscul de a fi privați de moștenirea lăsată de tatăl său. De asemenea, artistul a afirmat că a participat la proces cu scopul de a încheia disputa cât mai rapid, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Pretențiile au ajuns aberante! Să ni se ceară niște sume mai mari decât a lăsat Adrian Păunescu pe pământ, material! Am mers și… surpriză”, a mai spus acesta.

Fiica lui Andrei Păunescu cere mai mult decât i-a lăsat regretatul compozitor

Andrei Păunescu a exprimat că sora sa vitregă i-a cauzat atât lui, cât și familiei sale dificultăți și neplăceri, și că a ridiculizat numele tatălui lor.

De asemenea, muzicianul consideră că Andreea Păunescu regretă acum faptul că nu a acceptat propunerile anterioare ale familiei. Andrei a subliniat că este important să nu uităm faptul că familia sa a recunoscut-o pe Andreea ca fiică a lui Adrian Păunescu prin intermediul unui acord, fără a fi necesară inițierea unei proceduri legale obligatorii în acest sens.

„Atât de aberant este totul, încât persoana în cauză vrea să ia și casa mamei mele.

Doar pentru că mama a trăit în acea casă cu sora mea, iar sora mea, la moarte, nu a avut timp să îi facă actele mamei mele. Deci vrea partea de la sora mea, Ioana, care a murit. Tăcerea noastră timp de atâția ani a fost luată drept prostie și acceptare. Ei, nu! A cerut niște martori. Unul dintre martori este o persoană care a furat din casa Păunescu. Deține prin furt tablouri semnate Adrian Păunescu.
Nu s-a prezentat la proces, că e cercetat penal pentru furt din casa Păunescu. (…)”,
a spus Andrei Păunescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința.” Ce mărturisire a făcut mama lui Stephan Pelger, chiar la slujba de comemorare a celebrului creator de modă

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița.” Daniela Crudu a povestit ce i s-a întâmplat înainte să nască. Bruneta a vorbit pentru prima oară despre acest subiect

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies