Produse de machiaj pentru un smokey eyes perfect

Produse de machiaj pentru un smokey eyes perfect
Produse de machiaj pentru un smokey eyes perfect

Machiajul de tip ”smokey eyes” este printre cele mai cunoscute și apreciate stiluri de make-up ce oferă un plus de atractivitate persoanei care îl poartă.

Prin intermediul acestuia, ochii sunt evidențiați într-un mod dramatic, ce denotă sex-appeal.


Cel mai celebru machiaj de tip smokey-eyes este realizat din produse de machiaj precum farduri/creioane/tușuri de ochi de culoare neagră, însă acesta poate fi efectuat și cu alte nuanțe, precum maro, mov sau verde.

De ce trebuie să ții cont pentru un machiaj smokey eyes?


Există mai multe secrete de care trebuie să ții cont atunci când realizezi un machiaj”smokey eyes”. În primul rând, în această tehnică nu există culori de contrast. Se folosește o singură nuanță, care se aplică pe toată pleoapa și se estompează către arcadă, astfel încât să se obțină un degrade din aceeași culoare.


Este important să hidratezi foarte bine zona ochilor înainte de aplicarea creioanelor sau a fardurilor. Astfel, acestea se vor difuza mai bine pe pleoape.

Folosește o pensulă pentru fardul de ochi și aplică nuanța mai închisă pe pleoapa superioară, până când vei obține intensitatea dorită. Poți folosi și un creion de ochi negru cu textură cremoasă pe care îl poți blendui, apoi. De asemenea, le poți folosi pe ambele – aplică întâi dermatograful și apoi, peste acesta, fardul de pleoape, pentru un efect intens.

La baza genelor, între firele de păr, aplică tuș negru pentru a intensifica privirea.
Puțin sidef va crea iluzia de ochi mari. Adaugă iluminator sau un fard sidefat deasupra irisului, pe mijlocul pleoapei superioare, astfel vei crea un efect de iluminare, privirii, de fiecare dată când vei clipi.

Ce produse de machiaj ochi să folosești?


Un fard de pleoape, un tuș de ochi sau un creion cremos sunt esențiale pentru realizarea formei ”cat-eye”. Indiferent pe care îl alegi, important este să nu îmbini culori diferite. Joacă-te cu tonurile unei culori alese – fie că este vorba despre maro, negru sau mov, întrucât acestea sunt cele mai recomandate pentru un smokey eyes reușit.
Pentru un look complet spectaculos mai ai nevoie, totuși de alte câteva produse. Un smokey eyes perfect este complet atunci când îl ”accesorizezi” cu o pereche de gene dramatice și cu un ruj roșu. Ai grijă și ca sprâncenele tale să fie bine definite, astfel încât să conturezi trăsăturile întregului chip. În obraji poți aplica un fard pentru contouring în nuanțe nude calde, ușor închise.


Machiajul ”smokey eyes” este foarte la modă și se pare că asta nu se schimbă de câțiva ani încoace, iar asta la nivel mondial. Este potrivit mai ales pentru ocaziile speciale și pentru toate evenimentele care se desfășoară seara.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies