Produse esențiale unui machiaj reușit - recomandare ElisFashion

Produse esențiale unui machiaj reușit - recomandare ElisFashion
Produse esențiale unui machiaj reușit - recomandare ElisFashion

Cu toții știm că machiajul este capabil de a schimba cu totul înfățișarea unei persoane și nu numai că înfrumusețează, dar conferă și un plus de încredere în sine.

În ultimii ani de zile industria make-up-ului a luat o foarte mare amploare, aducând în lumină produse inovatoare. În cele ce urmează dorim să povestim câte ceva despre produsele esențiale unui machiaj reușit și rezistent.

             Primer-ul  reprezintă un produs esențial în realizarea unui machiaj, fie el unul de toată ziua sau unul profesional. Acesta asigură baza necesară unei bune aderențe a fondului de ten, prelungind durata de viață a acestuia.

Recomandarea noastră constă în primerele de la Catrice care sunt disponibile în mai multe texturi și pentru toate tipurile de ten.

            Tenul cu imperfecțiuni poate fi transformat într-unul impecabil prin folosirea unui fond de ten  de calitate. Un exemplu ar fi Catrice HD a cărui apariție a revoluționat piața de makeup. Este ideal pentru un look flawless, având o putere de acoperire foarte bună și o rezistență foarte mare.

Pe lângă toate acestea, mai are și un preț foarte accesibil.

            Rezistența machiajului este asigurată prin fixarea acestuia cu un produs special creat în acest sens. Spre exemplu, spray-ul pentru fixarea machiajului  de la Essence este disponibil în mai multe variante, conform nevoilor fiecărui tip de ten în parte: pentru matifiere, hidratare sau iluminare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

            Suntem de părere că niciunei pasionate de make-up nu ar trebui să îi lipsească din trusa de machiaj iluminatorul. Pe piață există o gamă destul de variată de texturi: lichide, cremoase și de tip pudră. Oricare ar fi textura aleasă, efectul este întotdeauna surprinzător și completează perfect orice tip de machiaj, indiferent că este de zi sau de seară.

            Sprâncenele pot schimba complet fizionomia unei persoane dacă acestea sunt pensate și stilizate corect. Forma sprâncenelor trebuie aleasă în funcție de cea a feței, având grijă la a nu se crea disproporționalități ale acesteia. Este recomandată stilizarea cât mai ușoară a acestora, cu nuanțe cât mai apropiate de cea naturală. În funcție de cât de vizibile sunt golurile pe care le aveți, puteți opta fie pentru un creion pentru sprâncene, fie pentru un fard ori o pomadă pentru umplerea lor.

Două dintre cele mai apreciate brand-uri care au în portofoliul lor produse pentru stilizarea sprâncenelor sunt Sleek Make-up și Catrice.

            Fardul de pleoape a fost dintotdeauna un produs must have în această artă a machiajului. Probabil ați observat că paletele de farduri au făcut subiectul unui real progres de-a lungul timpului. Noi le recomandăm cu toată încrederea pe cele de la Sleek Make-up.

Sunt cunoscute pe tot mapamondul pentru calitatea acestora, fiind disponibile într-o mare varietate de nuanțe, de la mate la sidefate. Cele mai populare palete Sleek Make-up sunt cele cu 12 nuanțe care completează perfect orice stil de machiaj abordat.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

            Machiajul ochilor nu este complet fără folosirea unei mascara creată să ajute la o mai bună evidențiere a ochilor, conferind profunzime privirii. Există câte un tip de mascara pentru fiecare tip de gene, astfel că în funcție de inconvenientul cu care vă confruntați puteți alege dintre mascara pentru volum, pentru alungire sau pentru curbare. Două brand-uri accesibile de mascara cu produsele cărora veți obține rezultate de senzație sunt Catrice și Essence.

            Unul dintre primele produse de machiaj apărute vreodată este rujul, el folosindu-se încă de acum câteva sute de ani în urmă. Din cele mai vechi timpuri rujul a fost considerat cel mai important produs în completarea unui make-up. De-a lungul timpului rujul a suferit numeroase transformări. Dacă inițial era sub formă de baton, iată că evoluția machiajului a adus cu sine schimbări și la acest capitol. În prezent, pe lângă clasicele rujuri există și variantele lichide cu aplicator de tip pensulă. De asemenea, și texturile au ”suferit” modificări: în ultimii ani rujurile mate au câștigat teren în fața rujurilor clasice, lucioase. Desigur că s-a lucrat foarte mult și la rezistența acestora, acum fiind disponibilă o mare varietate de rujuri persistente ce rezistă pe buze chiar mai bine de 10-12h.

            Acestea fiind spuse, nu ne mai rămâne decât să vă spunem că pentru a fi la curent cu ultimele tendințe și noutăți în materie de make-up, dar și pentru achiziționarea de produse la prețuri foarte accesibile vă așteptăm pe site-ul ElisFashion.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

6 locuri pe care le poți vizita în Milano

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies