Professor Green s-a logodit cu iubita sa, Karima McAdams! Prima imagine cu inelul pe care i l-a dăruit

Professor Green s-a logodit cu iubita sa, Karima McAdams
Professor Green s-a logodit cu iubita sa, Karima McAdams

Rapperul britanic s-a logodit cu iubita sa la șapte luni după ce a venit pe lume primul lor copil! Cum arată inelul pe care l-a primit Karima McAdams

Stephen Manderson, cunoscut și sub numele de Professor Green, a făcut marele anunț pe contul său de Instagram, iar fanii au rămas profund surprinși. Rapperul a postat o fotografie cu iubita sa, Karima McAdams, în vâstă de 36 de ani, în timp ce aceasta își arăta inelul de logodnă pe care l-a primit de la el. În secțiunea de comentarii au apărut instant sute de comentarii de la urmăritori, dar și de la prietenii apropiați.

Citeste si: Adela Popescu, dezvăluiri despre a patra sarcină! Ce își dorește celebra prezentatoare TV: „Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți”

Professor Green s-a logodit cu iubita sa, Karima McAdams
Professor Green s-a logodit cu iubita sa, Karima McAdams[Sursa foto: Instagram]

Frumoasa lui iubită, Karima, este pe jumătate marocană și jumătate irlandeză și s-a născut în Bethnal Green, estul Londrei. Actrița și-a petrecut copilăria în Maroc înainte de a se muta la Londra când avea șapte ani.

Ei bine, se pare că farmecul ei l-a făcut pe cântăreț să se îndrăgostească până peste cap, iar acum vor să treacă la următorul nivel împreună.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ionuț Belei s-a despărțit de iubita sa! Ce anunț a făcut tânărul pe Instagram

Și ea a postat pe contul său o imagine alb-negru alături de Professor Green în care se putea observa clar inelul de logodnă. La descriere, aceasta a încărcat un mesaj emoționant: „02.10.21. Am spus DA”.

Cei doi s-au hotărât să facă pasul cel mare la șapte luni după ce a venit pe lume unicul lor copil, un băiețel superb pe care l-au numit Slimane Ray.

Professor Green s-a logodit cu iubita sa, Karima McAdams
Professor Green s-a logodit cu iubita sa, Karima McAdams[Sursa foto: Instagram]

Pro Green a fost căsătorit cu Millie Mackintosh 

Stephen Manderson și starul Netflix Millie Mackintosh s-au căsătorit în septembrie 2013, dar au divorțat după doi ani și jumătate de căsnicie, în februarie 2016. La acel moment, rapperul mărturisea că toată experiența pe care a avut-o cu fosta lui soție nu-l va determina să nu se căsătorească din nou: „Cu siguranță am învățat ceva din fiecare relație pe care am avut-o.

Dacă nu înveți ceva, atunci este timpul pierdut”.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Marisa Paloma, momente dificile în primele luni de sarcină: „A fost o perioadă foarte tristă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Sebastian Chitoșcă, anunț cu lacrimi în ochi: „Mi-a zis direct: «divorț»”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies