Profeţia părintelui Elpidie pentru români şi întreaga omenire: "Traim vremuri apocaliptice"

Profeţia părintelui Elpidie pentru români şi întreaga omenire:
Profeţia părintelui Elpidie pentru români şi întreaga omenire: "Traim vremuri apocaliptice"

Părintele Elpidie a lăsat moştenire o serie de profeţii despre viitorul omenirii. Acesta a spus că va exista o religie unică şi că Al Treilea Război Mondial va îmbrăca forme nebănuite.

Vreau sa stiti ceva: traim vremuri apocaliptice. Cine nu a inteles acest lucru, doarme un somn adanc. Cine nu vede ceea ce se intampla azi ca facand parte din timpul Apocalipsei nu a inteles nici ce este Apocalipsa, nici ce inseamna Antihrist.

Vreau sa stiti ca noi suntem foarte binecuvantati datorita credintei noastre in Sfanta Treime (…) Mesajul lui Dumnezeu pentru aceste vremuri cumplite este ca El ne iubeste ca o mama, iar noi suntem copiii Sai (…).

Citeste mai multe pe teotrandafir.com



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Maria Ghiorghiu a avut mereu dreptate: O noua previziune cutremuratoare! Vine sfarsitul lumii? "Planeta albastra va absorbi totul in ea"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies