Prognoza meteo pe trei luni! Cum va fi prima luna de vara

Prognoza meteo pe trei luni! Cum va fi prima luna de vara
Prognoza meteo pe trei luni! Cum va fi prima luna de vara

Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia şi au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuţia temperaturilor medii lunare, precum şi distribuţia cantităţilor lunare de precipitaţii, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

 

PROGNOZA METEO MAI

 

Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est şi vest şi sub normal, local, în celelalte zone. Precipitaţiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul ţării şi vor fi excedentare în rest.

 

PROGNOZA METEO IUNIE

 

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în cea mai mare parte a ţării. 

Precipitaţiile totale lunare vor fi apropiate de mediile climatologice în nordul şi centrul ţării şi vor avea o tendinţă spre deficit, local, în restul teritoriului.

 

PROGNOZA METEO IULIE

 

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât normal în regiunile sudice si sud-estice şi vor fi, în general, apropiate de mediile climatologice în restul ţării.

Precipitaţiile totale lunare vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Vestea trista a diminetii! Celebrul designer a murit rapus de cancer. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies