Prognoza modei cu Irisha. Care este verdictul pentru ținutele purtate de Alina Eremia, Andreea Esca, Anna Lesko, Lidia Buble, Gina Pistol, Rita Ora și Demi Lovato

prognoza modei cu irisha
Prognoza modei cu Irisha. Care este verdictul pentru ținutele purtate de Alina Eremia, Andreea Esca, Anna Lesko, Lidia Buble, Gina Pistol, Rita Ora și Demi Lovato

Irisha comentează, săptămâna aceasta, ținutele purtate de Alina Eremia, Andreea Esca, Anna Lesko, Lidia Buble, Gina Pistol, Rita Ora și Demi Lovato.

Irisha comentează, săptămâna aceasta, ținutele purtate de Alina Eremia, Andreea Esca, Anna Lesko, Lidia Buble, Gina Pistol, Rita Ora și Demi Lovato, într-o nouă ediție a rubricii „Prognoza modei”.

Să fie soare, ploaie sau nori?

Citeste si: Prognoza modei cu Irisha! Află verdictul pentru ținutele purtate de Adelina Pestrițu, Daniela Crudu, Emily Burghelea, Cristina Ciobănașu, Mira, Beyonce și Zendaya

Prognoza modei cu Irisha

Alina Eremia

alina eremia

Irisha: Ținuta ei este foarte glam, îmi place foarte tare print-ul, animal print este cumva feblețea mea. Îmi place mult în combinație cu auriu, ceea ce în ținuta Alinei nu regăsesc. Văd o pereche de pantofi argintii, dacă nu greșesc, deși nu mă deranjează nuanța, îmi place în schimb foarte mult cut-ul, cum se termină pantoful, cred că are un sistem de prindere cu ștrasuri.

Îmi place lungimea pantalonului, îmi place tăietura pantalonului, care îi cade pe pantof, se vede foarte sexy. Urcând mai sus, îmi plae că pantalonii sunt cu talie înaltă, în schimb ceva mă deranjează. Puful este foarte frumos, însă ori este prea aglomerat, ori este poziționat incorect, pentru că e un pic prea aglomerat în zona taliei și nu îi evidențiază silueta. Avem și accesorii argintii, pe mână sunt prea multe însă.
Pălăria îmi place, dar și părul. Îmi place ținuta over all, dar nu până la capăt, mă deranjează ceva în zona taliei, parcă aș fi vrut să văd silueta mai mult conturată.

E așa, între soare și nori, între vară și iarnă, o toamnă puțin ploioasă!

Andreea Esca

andreea esca

Irisha: Este o ținută cu o influență a anilor ’80.

Avem aici niște platforme, espadrile de vară. Îmi place coșul, are o formă geometrică diferită, specială, nu toată lumea o să aibă curajul să iasă pe stradă cu o geantă pătrată. O felicit pentru curaj. Printul rochiei nu mă omoară, nu este ceva senzațional, putea să scoată în evidență geanta și platformele mai bine cu o altă rochie, dar nu îi vine rău. Este legată la mijloc, îi evidențiază talia, dar rochia cere ori niște mâneci tăiate de la umăr, ori niște mănuși din tulle fin și eventual o basma pe cap.
Ochelarii se potrivesc, cerceii nu.

Îi dau mai mult soare, pentru ă e un styling curajos!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Prognoza modei cu Irisha. Soare, ploaie sau nori pentru Andra, Ștefania, Mădălina Ghenea, Andreea Marin, Sânziana Negru, Eva Longoria și Megan Fox

 

Anna Lesko

anna lesko

Irisha: Îmi place că și-a evidențiat talia, ea are un corp foarte frumos, voluptos. O să încep de la zona capului. Cerceii cad peste rochie și nu este bine. Trebuia să aleagă niște cercei mai fini. Îmi place cum îi vine decolteul, îmi place tăietura de pe picior, avem din nou niște sandale tip espadrile, nuanța lor o avantajează.

În afară de cercei, nu mă deranjează nimic, îmi place.

E mai mult soare pe strada ei!

Lidia Buble

lidia buble

Irisha: Pălăria este divină. Contrastul cu părul, divin. Ochelarii îmi plac, maleta îmi place, îi alungește corpul. Sacoul cu umeri supradimensionați îmi place, e genul foarte masculin. Ce nu-mi place este acea centură din talie. Am înțeles că a vrut să-și evidențieze silueta, dar încarcă mult prea mult ținuta. În cazul acesta, ținuta funcționează fără curea. Pantalonii sunt din piele, dacă erau pur și simplu din material, ținuta era divină. Pielea sparge ținuta și o duce în altă direcție, dar pe de altă parte a cumințit-o, îmi și place, îmi și displace puțin. Ciocatele sunt din același material ca și pantalonul. A făcut un look armonios, îmi place sum se îmbracă în general.

E soare la Lidia pe stradă din punct de vedere stilistic!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Irisha comentează ținutele purtate de Alexia Eram, Andreea Bălan, Ioana Grama, Laura Giurcanu, Anca Serea, Cardi B și Selena Gomez la Prognoza Modei

Gina Pistol

gina pistol

Irisha: În cazul de față, nu avem o ținută foarte compusă. Este un trening sport, dar îmi place că a încercat să o complice, să o facă mai complexă și aici mă refer la aceste suprapuneri de materiale, de bluze. Îmi place nuanța treningului, este un portocaliu spre roșu. Îmi place bluza care vine pe dedesubt, îmi plac pantalonii, îmi place tăietura pantalonilor. Ce lipsește la această ținută este acea cagulă care se poartă acum, ultimul trend, ultima fiță. Nu prea am ce să comentez la această ținută pentru că are doar trei piese sau patru, culorile se potrivesc în schimb, îmi plac.

E soare și pe strada Ginei Pistol!

Pentru a afla verdictul în cazul ținutelor purtate de Rita Ora și Demi Lovato, intră pe canalul WOWNEWS, la rublica Prognoza Modei!

Citeste si: Prognoza modei cu Irisha. Soare, ploaie sau nori pentru Andra, Ștefania, Mădălina Ghenea, Andreea Marin, Sânziana Negru, Eva Longoria și Megan Fox



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Irisha, despre absența lui Jador de la botezul fiului lui Culiță Sterp: „I-am zis că poate să vină cu noi!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies