Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

prognoza modei cu irisha
Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

Irisha comentează, săpămâna aceasta, ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci.

Irisha comentează, săpămâna aceasta, ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci, în cadrul rubricii „Prognoza Modei”.

Cât soare a fost sau cât a plouat aflați urmărind ediția din această săptămână!

Citeste si: Prognoza modei cu Irisha! Află verdictul pentru ținutele purtate de Adelina Pestrițu, Daniela Crudu, Emily Burghelea, Cristina Ciobănașu, Mira, Beyonce și Zendaya

Prognoza modei cu Irisha

Andreea Bălan

andreea balan

Irisha: Avem o ținută care face parte din două direcții, una fresh, actuală și una old times, old school. Mă refer aici la mâneci, uitați-vă la construcția mânecilor, la cum este executată cusătura, nu este deloc actual, să știți. Cut-urile de la rochie sunt actuale. Acea curea nu are ce să caute acolo, am înțeles că vrea să evidențieze zona taliei, dar mai bine se ducea la croitor și cusea rochia pe ea.

Colierul nu are nicio legătură cu încălțările și cureaua. Încălțările sunt actuale ca și formă. Nu îmi place ținuta, cizmele nu au nicio legătură cu rochia, colierul nu are nicio legătură, cureaua nu are nicio legătură. Trebuie să mai lucreze din punct de vedere stilistic.

Plouă, din păcate, pe strada Andreei Bălan!

Citeste si: Prognoza modei cu Irisha. Soare, ploaie sau nori pentru Andra, Ștefania, Mădălina Ghenea, Andreea Marin, Sânziana Negru, Eva Longoria și Megan Fox

Christina Ich

christina ich

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Irisha: Îmi place mult de tot, îmi place în primul rând direcția stilistică. Bluza, tip maletă, ce vă povesteam în ediția anterioară referitor la tricot...anul acesta, se super poartă! Îmi plac blugii, sunt foarte actuali, lungimea pantalonilor este corectă, culoarea lor îmi place, încălțările îmi plac, și geanta.

Atenție la accesorii! Christina Ich are doar niște brățări. Asta înseamnă chic street minimalist. Chiar îmi place ținuta ei.

E soare la Christina Ich!

Feli

feli

Irisha: Avem aici o explozie de toate cele, explozie de tulle, bine că și-a strâns părul, măcar atât. Dacă mă uit doar la partea de jos, bocancii îmi plac, colanții îmi plac pentru că sunt complimentați de tulle-ul care vine peste.

Partea de sus vrea să fie western, dar nu e. Acele volane distorsionează atât de mult. Și dacă aș scoate volanele, tot nu mă încântă prea mult geaca. Îmi place doar culoarea. Trebuia categoric altceva în partea de sus. Poate o geacă în aceeași zonă, dar neagră și fără volane. Cromatic, se potrivește verdele cu negru, dar stilistic nu are nicio legătură partea de jos cu partea de sus.

E un pic de soare, dar și un pic de ploaie!

Citeste si: Prognoza modei cu Irisha. Soare, ploaie sau nori pentru Irina Rimes, Bibi, Antonia, Simona Halep, Rihanna, Kim Kardashian și Kendall Jenner

Iuliana Luciu

iuliana luciu

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Irisha: Un element foarte important care îmi place în această ținută este cizma care vine sub rochie. Ajungem la blană. Este frumoasă, dar ce nu-mi place la ea este lungimea mânecii. Aceste mâneci trei sferturi nu mai sunt actuale, așa că dacă intenționați să vă cumpărați o blană nouă, nu vă alegeți una cu mâneca trei sferturi. Dar dacă o aveți deja în garderobă, încercați să găsiți mănuși super lungi, ca să aibă continuitate. Îmi place de ea, dar sunt aceste mici detalii care fac ca ținuta să nu fie perfectă.

Hai să dăm soare, dar cu un nor mic pe lângă!

Citeste si: Irisha comentează ținutele purtate de Alexia Eram, Andreea Bălan, Ioana Grama, Laura Giurcanu, Anca Serea, Cardi B și Selena Gomez la Prognoza Modei

Nicole Cherry

nicole cherry

Irisha: O să încep din partea de jos cu lucruri care îmi plac și anume botinele, toc pătrat, bot pătrat, sunt actuale. Lungimea blugilor îmi place, puteau fi o idee mai lungi, dar îmi plac, culoarea îmi place. Îmi mai place încă o chestie, că și-a pus crop top în partea de sus și blugii cu talia înaltă, îi alungesc silueta și pare mai înaltă. Avem un palton care nu-i vine rău, putea fi o idee mai masculin, ca să îi complimenteze și mai mult ținuta. Îmi place foarte tare pălăria, o am și eu. Nicole e actuală, se documentează.

Îi dăm soare lui Nicole, pentru că merită!

Pentru a afla verdictul în cazul ținutelor purtate de Halsey și Monica Bellucci, intrați pe canalul WowNews, la rubrica „Prognoza Modei”!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este MARIUS PANCU. "Meseria m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Eu nu m-am visat „vedetă tv” sau jurnalist de televiziune.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies