Programul autobuzelor si al metroului in Capitala, in noaptea de Inviere si in ziua de Paste

Programul autobuzelor si al metroului in Capitala, in noaptea de Inviere si in ziua de Paste
Programul autobuzelor si al metroului in Capitala, in noaptea de Inviere si in ziua de Paste

În noaptea de Înviere,16 din cele 25 de linii de noapte RATB vor funcţiona fără întrerupere pentru a asigura transportul călătorilor către şi dinspre zona centrală în timp ce metroul va circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00,la 20 de minute.

"În noaptea de Înviere (15/16 aprilie 2017), 16 din cele 25 de linii de noapte ale RATB vor funcţiona fără întrerupere, pe tot parcursul nopţii, pentru a asigura transportul călătorilor către şi dinspre zona centrală a oraşului. Astfel, liniile care vor circula după un program extins sunt: N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119 şi N121", se arată într-un comunicat de presă al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), remis miercuri MEDIAFAX.

De asemenea, vor funcţiona pe tot parcursul nopţii linia 41 şi linia Expres 783. Celelalte linii de noapte vor circula conform programului normal.

În ziua de luni, 17 aprilie 2017, liniile RATB vor funcţiona conform unui program de circulaţie al unei zile de duminică.

În ceea ce priveşte trenurile de metrou, acestea vor circula, în noaptea de Înviere, între orele 23:00 – 1:00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 minute.

De asemenea, în intervalul 15- 17.04.2017, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2 -Străuleşti), la un interval de circa 9 minute.

Totodată, CFR Călători informează că în minivacanţa prilejuită de Sărbătorile de Paşte, la nivelul întregii reţele feroviare, capacitatea de transport va fi adaptată la evoluţia şi dinamica traficului de pasageri.

Astfel, trenurile către cele mai solicitate destinaţii: Braşov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara, etc vor fi suplimentate, cu peste 8000 de locuri faţă de zilele obişnuite.

A doua zi de Paşte, 17 aprilie, toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepţia agenţiilor: Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti şi Iulius Mall din Iaşi, scrie Wowbiz.ro.
 

sursa



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Silvana Riciu, in doliu de Paste. Arata impecabil pe scena, insa nimeni nu stie prin ce DRAMA trece acasa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies