Promisiunea unui tată

Promisiunea unui tată
Promisiunea unui tată

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, regăsim familiile Șirhan și Karadag, din serialul “Melek” în ipostaze fericite, așa cum nu au mai fost de multă vreme.

Zeynel și Unzile și-au unit destinele și este mare sărbătoare în familiile celor doi tineri căsătoriți. Familia lui Melek este alături la celebrarea marelui eveniment însă micuțul Seyit Ali este extrem de nefericit. Melek realizează că mezinul familiei îi duce dorul tatălui său și nu știe cum să-l ajute în acest sens.

Defne trăiește momente frumoase, de mult așteptate, în familia lui Omer, atunci când Zumrut reușește să-și arate zâmbetul curat, când își revede tânăra nora.

Cele două se înțeleg tot mai bine, spre mulțumirea familiilor lor.

Melek este cum nu se poate mai fericită acum că urmează a face petrecerea de nuntă, alături de bărbatul iubit și, cel mai important, are familia alături de ea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce anume își dorește micuțul Seyit Ali pentru a fi fericit și ce promisiune îi face Alpay fiului său puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek” difuzat numai la Kanal D.  



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies