Pronosticul lui Cristi Pulhac, pentru meciul international din aceasta seara “Exatlon”, Romania vs. Ungaria! Ce spune fostul Faimos despre sansele Romaniei?

Pronosticul lui Cristi Pulhac, pentru meciul international din aceasta seara “Exatlon”, Romania vs. Ungaria! Ce spune fostul Faimos despre sansele Romaniei?
Pronosticul lui Cristi Pulhac, pentru meciul international din aceasta seara “Exatlon”, Romania vs. Ungaria! Ce spune fostul Faimos despre sansele Romaniei?

“Meciul din aceasta seara va trezi foarte multe emotii in inimile romanilor”

In editia din aceasta seara a celei mai urmarite competitii sportive televizate, “Exatlon”, difuzata la Kanal D, incepand cu ora 20:00, concurentii Exatlon Romania ii vor intalni in primul meci international pe redutabilii concurenti Exatlon Ungaria. Emotiile sunt uriase, romanii asteapta victoria, astfel ca Faimosii si Razboinicii vor fi si mai motivati sa castige. 

Cristi Pulhac, fost concurent Exatlon in cel de-al doilea sezon al reality-ului, asteapta cu sufletul la gura batalia sportiva intre cele doua echipe, Romania si Ungaria.

Fostul faimos a marturisit ca nu de putine ori, in cariera lui de fotbalist, a avut ca adversari, in meciuri oficiale sau amicale, echipe din Ungaria, dar si Turcia, iar trairile erau la intensitate maxima, atat ale jucatorilor, din teren, cat si ale sustinatorilor lor, din tribune si din fata micilor ecrane.

“Va fi un meci epic, stim ce impact va avea, atat asupra concurentilor <Exatlon>, cat a milioanelor de fani, din fata micilor ecrane.

Este foarte frumos ca <Exatlon>  ofera sansa sa jucam si meciuri internationale cu tari precum Ungaria, Mexic sau SUA, si unii dintre concurentii care nu au imbracat niciodata tricourile nationalei, intr-un joc atat de important, vor avea aceasta sansa, in aceasta seara. Am jucat, in cariera mea, amicale cu echipe din Ungaria si cred ca meciul din aceasta seara va trezi foarte multe emotii in inimile romanilor”, a spus Cristi Pulhac.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fostul fotbalist al Nationalei Romaniei a oferit si un pronostic pentru meciul international “Exatlon” din aceasta seara, marturisind ca are mare incredere in fortele si capacitatile sportive ale concurentilor Romaniei.

“Diseara voi urmari si voi trai fiecare moment cu sufletul la gura meciul international “<Exatlon>, la fel de intens cum o faceam pe vremea cand urmaream meciurile internationale de fotbal.

Echipa Romaniei are sanse foarte bune diseara, in ciuda faptului ca Echipa Ungariei are un avans de aproape doua saptamani in concursul Exatlon. Cred ca va fi un scor foarte strans, pronosticul meu pentru diseara este de 10 la 8, in favoarea echipei Exatlon Romania”, a mai spus fostul fotbalist.

Nu pierdeti batalia epica din aceasta seara, de la ora 20:00, meciul intre echipele Exatlon Ungaria si Exatlon Romania, la Kanal D!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Atenţie, se închid şcolile. Anunţul oficial făcut de Ministrul Educaţiei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies