Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, audiat: ”Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine”

Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, audiat: ”Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine”
Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, audiat: ”Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine”

Iulică Cercel, bărbatul al cărui buletin a fost găsit în maşina condusă de Răzvan Ciobanu, a fost audiat de anchetatori. Potrivit acestuia, cei doi au vorbit ultima dată duminică seară.

 

„Am plecat amândoi de la Bucureşti. El la volan. Se întâmpla sâmbătă spre duminică. A rămas cheia la el, nu a împrumutat maşina. I-am lăsat-o eu. Nu ştiam că pleacă cu maşina la Bucureşti, nu l-aş fi lăsat. L-aş fi trimis cu cineva,” a declarat Iulică Cercel pentru observator.tv, citat de News.ro.

Citeste si: Horoscop Minerva Mai 2019. ŞAPTE zodii vor avea de furcă în luna lui Florar. Cine va avea parte de fericirea mult aşteptată

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine”

„Duminică seara am vorbit cu el ultima oară, eram la un restaurant şi l-am invitat să mănânce şi să-mi aducă maşina. Aveam banii în torpedou. Şi cardul. Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine. Se întunecase. Am aşteptat puţin, cam 15 minute. L-am sunat iar şi nu a mai raspuns. Şi luni am aflat bomba”, a mai relatat el.

Un alt prieten, Sorin Oprea, afirmă că Răzvan Ciobanu era abătut.

„Era supărat, era abătut, nu era în apele lui. N-a vrut să stea, voia să ajungă neapărat la Bucureşti în secunda aia. Zic: ''Măi, dacă vrei, mergi cu mine.'' Zice: ''Da, dar conduci tu, nu conduc eu, că sunt super obosit''. Era foarte tăcut. El de obicei nu era aşa. A mai stat un pic, a zis.''Mă

duc să îmi cumpăr ţigări.”, a afirmat Oprea, care susţine că de atunci, Răzvan Ciobanu nu i-a mai răspuns nici lui la telefon.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Această fetiţă de 10 ani a murit de emoţie, coborând prima oară în viaţă pe un tobogan acvatic de 82 de metri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies