Proprietatile terapeutice ale mierii de manuka! Face minuni pentru tine!

Proprietatile terapeutice ale mierii de manuka! Face minuni pentru tine!
Proprietatile terapeutice ale mierii de manuka! Face minuni pentru tine!

Toata lumea stie ca mierea este foarte buna pentru sanatate si ca ajuta la ameliorarea si vindecarea a numeroase afectiuni.

 

De fapt, cuvantul medicina isi are originea din cuvantul mead (vin de mierea sau batura din miere). Mierea de manuka este unul din cele mai eficiente medicamente oferite de natura, si desi este mai greu de gasit in Romania este bine sa o aveti mereu in camara fiind studiile facute pe ea au aratat ca poate fi cu mult mai puternica decat antibioticele clasice din farmacii. De exemplu studii medicale au evidentiat capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA, fiind de pana la 50 de ori mai mare decat a antibioticelor obisnuite.
Toate tipurile de miere protejeaza impotriva daunelor cauzate de bacterii iar unele stimuleaza chiar si producerea de celule, favorizand astfel repararea tesuturilor afectate de infectii. In plus, mierea are actiune antiinflamatorie, care poate reduce rapid durerea si inflamatia. Dar nu toate tipurile de miere au aceleasi proprietati. Calitatea antibacteriana a mierii depinde de tipul de miere precum si de momentul cand a fost culeasa.
Unele tipuri pot fi de 100 de ori mai puternice decat altele din punct de vedere al proprietatilor antibacteriene.
Sursa: E-dimineata.ro

De fapt, cuvantul medicina isi are originea din cuvantul mead (vin de mierea sau batura din miere). Mierea de manuka este unul din cele mai eficiente medicamente oferite de natura, si desi este mai greu de gasit in Romania este bine sa o aveti mereu in camara fiind studiile facute pe ea au aratat ca poate fi cu mult mai puternica decat antibioticele clasice din farmacii.

De exemplu studii medicale au evidentiat capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA, fiind de pana la 50 de ori mai mare decat a antibioticelor obisnuite.

Toate tipurile de miere protejeaza impotriva daunelor cauzate de bacterii iar unele stimuleaza chiar si producerea de celule, favorizand astfel repararea tesuturilor afectate de infectii. In plus, mierea are actiune antiinflamatorie, care poate reduce rapid durerea si inflamatia.
Dar nu toate tipurile de miere au aceleasi proprietati. Calitatea antibacteriana a mierii depinde de tipul de miere precum si de momentul cand a fost culeasa. Unele tipuri pot fi de 100 de ori mai puternice decat altele din punct de vedere al proprietatilor antibacteriene.

Sursa: E-dimineata.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies