Propunerea ”indecentă”! Victor Slav vrea să îi danseze Cristinei Mihaela în particular…pe tocuri?!

Propunerea ”indecentă”! Victor Slav vrea să îi danseze Cristinei Mihaela în particular…pe tocuri?!
Propunerea ”indecentă”! Victor Slav vrea să îi danseze Cristinei Mihaela în particular…pe tocuri?!

Victor Slav i-a propus, în glumă, Cristinei Mihaela să o ajute să învețe un dans în…particular

Cristina Mihaela și Victor Slav formează un cuplu foarte frumos pe micul ecran. Cei doi prezintă emisiunea ”Îmi place dansul”, difuzată în fiecare sâmbătă seara la KanalD, și orice apariție a lor  atrage un val de mesaje pozitive din partea telespectatorilor.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Cristina și Victor se înțeleg la fel de bine, însă, de multe ori, se și tachinează!

”Nu știu cum face băiatul acesta, dar de fiecare dată, el iese bine, totul își pune în valoare. Eu înțeleg, frumusețea contează, dar cât de mult să conteze…De pildă, când facem un dans pe scenă, dacă se întâmplă vreo nefăcută, Victor e sus, iar Cristina este jos. Nu știu cum face, dar trebuie să îmi zică și mie secretul”, a spus, amuzată, vedeta într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Surpriză uriașă! Ce a răspuns Victor Slav în momentul în care a fost întrebat dacă are o relație cu Cristina Mihaela! ”E normal”!

Citeste si: Si lor le place dansul! Victor Slav si Cristina Mihaela, o quebradita de toata frumusetea!

Citeste si: Surpriză! Toată lumea o știe drept Cocuța! Care este însă  numele real al juratei de la ”Îmi place dansul”! S-a aflat abia acum

Victor Slav a spus de ce nu se consideră un dansator perfect

Pe de altă parte însă, Victor Slav nu a fost de acord cu afirmațiile colegei sale și spune că nu este un tip perfect în privința mișcărilor pe ringul de dans.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Am participat la o emisiune de dans în care am reușit să câștig trofeul, însă atunci, cred că a contat mai mult cazul social, nicidecum prestația mea scenică.

Este adevărat, știu câteva stiluri, și, în timp, mi-am și perfecționat o serie de mișcări, dar sunt departe de a fi perfect. Uite, de exemplu, nu aș putea să dansez niciodată pe tocuri! Am avut o problemă la picior, m-am operat, și îmi este imposibil să fac așa ceve, în plus, nu există încălțăminte înaltă pentru numărul meu, port 44”, a spus și Slav la WOWbiz.ro.

Victor Slav i-a făcut o propunere ”indecentă” Cristinei Mihaela în privința mișcărilor scenice

Cristina Mihaela a fost însă pe fază și, cu zâmbetul pe buze, i-a transmis lui Victor că, dacă totuși, vrea să încerce să danseze pe încălțăminte înaltă, are ea în dressing ceva care să îl ajute! ”Am eu aici în recuzită, de când eram la ”Bravo, ai stil” o pereche de pantofi numărul 44 și am să ții dau, sunt roșii.

Poți să te miști în ei”, a spus frumoasa femeie. Replica prezentatorului a venit și ea imediat, în același ton, de amuzament. ”Nu am să dansez niciodată pe scenă așa, dar…dacă vrei să îți dansez în particular…”, a zis și Slav în live-ul de pe WOWbiz.ro. Totul a fost o glumă făcută între cei doi prezentatori, care, pe toată perioada interviului au fost plini de energie și extrem de spectaculoși în declarații.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Beatrice Rancea, surpriză de proporții din partea colegilor de la „Îmi place dansul”, înainte de premiera care va avea loc în 31 august

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies