Psihologii au dezvăluit: adevăruri care determină cât va dura o relație

Psihologii au dezvăluit: adevăruri care determină cât va dura o relație
Psihologii au dezvăluit: adevăruri care determină cât va dura o relație

Niciun cuplu nu poate sa anticipeze cu exactitate ce obstacole va avea de infruntat.

Psihologii au dezvăluit: adevăruri care determină cât va dura o relație. Niciun cuplu nu poate sa anticipeze cu exactitate ce obstacole va avea de infruntat. Desi toti ne dorim sa avem o legatura sentimentala puternica si autentica, nu putem sa anticipam acest aspect inca din fazele incipiente. Totusi, exista cateva adevaruri care iti pot arata daca relatia ta de cuplu este armonioasa si durabila.

Comportamentul in situatii stresante

Orice om este supus unui anumit grad de stres in viata. Ce conteaza este ca tu si partenerul tau sa va ajutati reciproc, sa luati impreuna deciziile corecte si sa nu va lasati coplesiti de emotii.

Psihologii au dezvăluit: adevăruri care determină cât va dura o relație
Psihologii au dezvăluit: adevăruri care determină cât va dura o relație[Sursa foto: PixaBay]

Mentalitati

Tu si partenerul tau sunteti doi oameni diferiti, aveti propriile voastre opinii si perspective. Totusi, pentru ca un cuplu sa reeziste in timp, mentalitatile voastre ar trebui sa fie similare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Spatiul personal

Este frumos sa petreceti timp impreuna, doar asa va puteti consolida relatia. Insa, pentru a fi un cuplu sanatos, va trebuie si timp individual. Ar trebui sa va incurajati reciproc sa aveti si hobbyuri. Paatiul personal este esential pentru mentinerea unei relatii solide.

Planuri de viata

Aspiratiile voastre, obiectivele si dorintele voastre nu trebuie neaparat sa fie identice insa ar trebui sa aiba un punct comun. Doar asa puteti construi impreuna un viitor. Discutati impreuna cat timp din viata sa dedicati carierei, la ce varsta sa aveti copii si alte aspecte importante, altfel pot aparea dezacorduri mari.

Conflicte sanatoase

Disputele sunt sanatoase intr-o relatie, cat timp nu se aprind grav si sunt indrumate de discutii constructive.

Conflictele fac parte din viata de cuplu si este indicat sa vorbiti deschis si sa gasiti solutii pentru a rezolva neintelegerile impreuna.

Citeste si: Valori fundamentale ale unei relații de durată. Le ai si tu?

Compromis

O relatie armonioasa presupune si un strop de compromis. Ambii parteneri trebuie sa fie dispusi sa faca mici eforturi si sa lase de la ei, atunci cand lucrurile nu merg perfect in doi.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies