Public si designeri incantati de prezenta la Kasta Morrely Fashion Week 2016

Public si designeri incantati de prezenta la Kasta Morrely Fashion Week 2016
Public si designeri incantati de prezenta la Kasta Morrely Fashion Week 2016

In perioada 10-12 noiembrie, la Centrul de Evenimente AGORA Iasi, protipendada Iasului si a altor zone importante ale Romaniei s-a reunit pentru a urmari editia toamna/iarna a Festivalului International Kasta Morrely Fashion Week 2016.

Festivalul a aniversat 10 ani de la legalizarea ocupatiei de Manechin multumita proiectului de cercetare iesean Kasta Morrely.

Organizatorii au fost complimentati si de catre designerii romani si straini care nu au mai fost prezenti la alte editii Kasta Morrely Fashion Week. Acestia au fost impresionati de faptul ca în fiecare seara toate locurile din public au fost ocupate de la începutul si pana la sfarsitul spectacolului. Cu totii au spus ca nu se asteptau sa gaseasca un nivel highclass atat de înalt la Iasi si acest oras cu adevarat îsi merita titulatura de capitala a modei.

Incantarea reprezentantilor Centrului de Evenimente AGORA din Iasi a fost deosebita si prin faptul ca au vazut pentru prima data parcarea ocupata trei seri la toata capacitatea ei foarte mare.

Pe podiumul festivalului Kasta Morrely Fashion Week si-au prezentat noile colectii designeri de renume din Azerbaijan, Bulgaria, Grecia, Liban, Moldova, Muntenegru, Olanda, Portugalia si Romania.

In deschiderea Festivalului Kasta Morrely Fashion Week Primarul Iasului domnul Mihai Chirica a felicitat initiativa organizatorilor si a declarat ca vrea sa reînvie traditia de mondenitate care a statuat Iasul ca prima capitala culturala a Romaniei.

Festivalul a prezentat în deschidere, conform traditiei, ultima colectie ADDY VAN DEN KROMMENACKER, Designer al Casei Regale a Olandei, intitulata "Forest". In cadrul Galei Premiilor în Industriile Creative, editia a III-a, Addy van den Krommenacker a primit trofeul si titlul "Designer de Onoare al Festivalului Kasta Morrely Fashion Week".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

MERLINA& TINA FASHION DIN BULGARIA a prezentat o colectie spectaculoasa din

cadrul Sofia Fashion Week 2016. La colectie s-a lucrat doi ani de zile, fiind realizata din pene naturale de rata neagra, lebada, paun si alte pasari rare.

Dupa ce a facut senzatie în luna septembrie la Dubai, CASA DE BLĂNURI ADIS EFFECT BY ADRIANA MÂNDREANU a lansat la Kasta Morrely Fashion Week colectia toamna-iarna 2016-2017. Ţinutele de o frumusete unica au fost realizate în atelierele proprii din blanuri de vulpe argintie, nurca, enot sau în combinatii de piele cu blana.

Designerul VICTORIA SAVA din Bucuresti a revenit pe podiumul de moda iesean pentru lansarea noii sale colectii. Ţinutele au fost realizate în culori solide, uni, reci, iar aplicatiile 3D au subliniat, spre încantarea publicului, linia eleganta.

Citește și: VIDEO| Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Intr-un

moment încantator de Teatru de Moda mini-manechinele Programului de Leadership pentru copii Kasta Morrely Kids au prezentat colectia de sezon NAN BY DANINA LINE. Incepand cu anul 2014, Danina Line este singurul producator roman care detine licenta de a produce hainute Disney.

Prima seara a Festivalului Kasta Morrely Fashion Week s-a încheiat cu celebrul designer din Azerbaijan, doctor în arte GULNARA KHALILOVA. Astfel, dupa prezentari de moda realizate cu succes în Rusia, Marea Britanie, Egipt, Turcia, China, unde a fost laureata cu

cele mai mari premii, Gulnara Khalilova a încantat publicul iesean, pentru prima data în Romania, cu o colectie inspirata de motivele traditionale.

Editia toamna/iarna a Kasta Morrely Fashion Week a continuat cu înca doua seri spectaculoase prin colectiile designeriilor romani si internationali prezentate pe scena, cat si prin invitatii de marca prezenti în public.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies