Publicul a decis! Sonny Flame a parasit competitia Survivor Romania!

survivor romania, sony flame, competitia, publicul, a parasit
survivor romania, sony flame, competitia, publicul, a parasit

Dupa un consiliu in care s-au dat cartile pe fata, Sonny Flame a parasit competitia, nu inainte de a le adresa coechipierilor cateva cuvinte.  

Aflata a patra oara la duel, de aceasta data cu bunul sau prieten, Sonny Flame, Elena Ionescu a ramas in competitia Survivor Romania, in ciuda conflictelor pe care le are cu intreaga echipa. Dupa un consiliu in care s-au dat cartile pe fata, Sonny Flame a parasit competitia, nu inainte de a le adresa coechipierilor cateva cuvinte.

Citeste si: Destabilizare totala in echipa Faimosilor de la Survivor Romania!

 

            „Mi se pare foarte fair alegerea publicului, o respect. In clipa asta am uitat orice cearta, este un joc si nu trebuie sa o luam personal. Vreau sa imi cer scuze daca am avut  vreo  reactie acida. Asta am simtit in momentele respective. Acum vreau sa-mi imbratisez colegii. Inainte sa vin la  < Survivor Romania >  m-am inarmat cu foarte multe, dar nu ma asteptam ca in interiorul echipei sa existe atatea discutii aprinse ”,

a spus cu emotii in glas faimosul Sonny Flame.

survivor romania, sony flame, competitia, publicul, a parasit
survivor romania, sony flame, competitia, publicul, a parasit

             Conflictul in tabara rosie a atins un alt nivel, de aceasta data cel care a rabufnit a fost Cezar Juratoni, cunocut pentru echilibrul de care da dovada de cand a intrat in competitie. Faimosul a avut o serie reprosuri la adresa Elenei Ionescu, acuzand-o ca a distrus echipa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

            " Ne-am adunat aici sa va spun o poveste; povestea Elenei. Talentul Elenei, frumusetea Elenei, minunea pe care o face Elena, farmecul ei. Ea poate sa fie cea mai buna prietena a ta, omul cu care poti sa vorbesti cand ai nevoie, sora, ce vreti voi. Elena poate sa fie toate chestiile astea. Ea le face cu un scop!(...) Ea joaca pe victima.(...) Acum am inteles!(...)

Rolul de victima ii vine ca o manusa, este rolul vietii ei",
 au fost acuzatiile aduse de Cezar Elenei Ionescu.

            Cantareata, la randul ei, i-a acuzat pe coechipieri de falsitate, chiar amenintandu-l pe Ghita Balmus:" Roaga-te sa ies din concursul asta, ca daca nu ies, te fac praf!".

Citeste si: Scandalul uriaș dintre mama Asianei de la Survivor România și părinții lui Emy! ”Fiica dumneavoastră este o nouă Ana Pal, dar ea își va bate coechipierii! Se antrenează cu ei pentru un concurs de sumo”

Faimosii, imbatabili la stafeta

            Pana acum, Faimosii nu au pierdut nici un joc la stafeta, seara de ieri nefacand exceptie. Ghita Balmus, ajutat de Asiana Peng, a reusit sa aduca punctul castigator in jocul de comunicare.

survivor romania, sony flame, competitia, publicul, a parasit
survivor romania, sony flame, competitia, publicul, a parasit

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

              Echipa rosie au avut trei minute de conversatie telefonica cu cei dragi din familie, rand pe rand, au vorbit emotionati cu parinti, frati sau parteneri de viata. Emy Alupei a avut o discutie tulburatoare cu parintii ei.

  "Mi-a foarte greu, mama, aici! Stii cat de rea e lumea aici? Ma simt ca la scoala! In fiecare zi vad aceeasi imagine, acelasi tablou ca la scoala, mama! Mi-e foarte greu fara tine si fara tata!(...)

Dau numai de oameni rai, ranchiunosi! Asa e lumea!(...) Oamenii din echipa sunt rai, tata! Mananca cocos in fata si imi fac in ciuda, si eu nu mananc nimic si imi e foame! Crezi ca imi e usor sa vad asta?"

             Din aceasta saptamana echipele se vor uni si chiar daca o perioada vor mai juca in echipa, in curand vor incepe meciurile individuale.

             ​Cum vor reusi sa convientuiasca Razboincii si Faimosii, ce conflicte se vor rezolva sau vor izbucni, aflati urmarind o noua editie Survivor Romania, sambata, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Citeste si: Survivor România. Asiana, geloasă pe relația Elenei cu Sony Flame! ”E mai bine să dormi cu Sony!”



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Elena Ionescu si Sonny Flame, propusi spre eliminare la „Survivor Romania”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies