O mancare cu gust dulce-acrisor, numai buna pentru zilele ce urmeaza dupa Craciun, incarcate cu preparate din carne de porc. Incercati si nu veti regreta.
Ingrediente:
– 2 piepti de pui
– 1 cana de smantana
– 2 vinete, sau 3 daca sunt mici
– 3-4 rosii mari
– 2 cepe
Pentru sosul de rodie cu miere:
– 3-4 linguri sirop de rodie
– 2-3 linguri de miere
– 1 lingura otet balsamic
– 2 linguri ulei de masline
– sare, piper, boia dulce de ardei
Preparare:
Se spala pieptii de pui, se taie in bucati potrivite si se pun intr-un bol.
Se face un amestec din ingredientele enumerate mai sus pentru sos si se toarna peste carnea de pui. Se amesteca bine sa ajunga pe toata carnea si in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie se lasa la rece cateva ore.
Separat se caleste ceapa tocata intr-un vas care sa mearga in cuptor.