Pentru a curata ingredientele va ia 15 minute pentru doua portii iar gatitul efectiv dureaza 45 de minute.
VARZA inabusita
2 cani de varza rosie taiata marunt
2 linguri de suc de portocale proaspat
1 lingura otet
1 lingura de miere
1 ceapa taiata marunt
1 lingurita de coaja de portocala rasa
¼ lingurita de sare
Piureul de pastarnac
1 cana de pastarnac decojit si tocat
2 linguri de ulei
de masline/ lapte de migdale
PUIUL
2 piepti de pui dezosati (app 120 de grame fiecare)
1.Pentru varza inabusita combina toate ingredientele si pune-le intr-o oala mare asezonate cu piper dupa gust. Se amesteca bine si puneti la foc mediu. Cand incepe sa se fierbe, se amesteca bine, se reduce focul la cel mai mic, si se acopera.
Fierbeti pana cand lichidul scade.
2. Pentru piure, fierbeti pastarnacul intr-o oala acoperita, app. 10 pana la 12 minute. Scurgeti bine, pasati-l si amestecati-l cu lapte, unt, sare, si piper negru dupa gust.
3. Impartiti in doua portii egale, frigeti carnea de pui si faceti platingul.
O portie inseamna 330 cal, 29 g proteine, 35 g carbohidrati, 5 g de fibre, 18 g zaharuri, 9 g de grasime, 4,5 g grasimi asezat, 170 mg de sodiu.
Sursa: ElaCraciun.ro
VARZA inabusita
2 cani de varza rosie taiata marunt
2 linguri de suc de portocale proaspat
1 lingura otet
1 lingura de miere
1 ceapa taiata marunt
1 lingurita de coaja de portocala rasa
¼ lingurita de sare
Piureul de pastarnac
1 cana de pastarnac decojit si tocat
2 linguri de ulei de masline/ lapte de migdale
PUIUL
2 piepti de pui dezosati (app 120 de grame fiecare)
1.Pentru
varza inabusita combina toate ingredientele si pune-le intr-o oala mare asezonate cu piper dupa gust. Se amesteca bine si puneti la foc mediu. Cand incepe sa se fierbe, se amesteca bine, se reduce focul la cel mai mic, si se acopera. Fierbeti pana cand lichidul scade.
2. Pentru piure, fierbeti pastarnacul intr-o oala acoperita, app. 10 pana la 12 minute. Scurgeti bine, pasati-l si amestecati-l cu lapte, unt, sare, si piper negru dupa gust.
3. Impartiti in doua portii egale, frigeti carnea de pui si faceti platingul.
O portie inseamna 330 cal, 29 g proteine, 35 g carbohidrati, 5 g de fibre, 18 g zaharuri, 9 g de grasime, 4,5 g grasimi asezat, 170 mg de sodiu.
Sursa:
ElaCraciun.ro Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro