„Puiul meu iubit.” Ce mesaj a publicat Ileana Sterp pentru cel de-al doilea copil

„Puiul meu iubit.” Ce mesaj a publicat Ileana Sterp pentru cel de-al doilea copil
„Puiul meu iubit.” Ce mesaj a publicat Ileana Sterp pentru cel de-al doilea copil

În curând, Ileana Sterp își va putea ține în brațe cel de-al doilea copil. Sora lui Culiță de abia așteaptă să facă cunoștință cu surioara sau frățiorul Carlei, iar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, vor fi amintiri frumoase de care se va bucura din plin peste ani.

Ileana Sterp este o femeie împlinită și foarte fericită. Cu toate că cea de-a doua sarcină a fost destul de complicată, sora artistului este conștientă că această perioadă nu va conta deloc, atunci când își va ține bebelușul în brațe.

Ileana Sterp este una dintre cele mai apreciate prezențe publice, iar de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de fani, care îi sunt alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune.

În momentul actual, sora lui Culiță este în culmea fericirii și de abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe.

Citește și: Ultima postare a iubitei lui Culiță Sterp a ridicat semne de întrebare pentru internauți despre relația lor

Ce mesaj a publicat Ileana Sterp pentru cel de-al doilea copil

Ileana Sterp  nu și-a dorit să afle sexul bebelușului, deoarece va fi la fel de fericită orice ar fi și de abia așteaptă să se bucure din plin de cei doi copii.

Ea postează destul de des mesaje pline de emoție, iar cel mai recent a reușit să le transmit fanilor o emoție foarte puternică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Nerăbdătoare să te țin în brațe, puiul meu iubit!”, a fost mesajul pe care Ileana Sterp l-a postat în dreptul fotografiei cu burtica de graviduță.

Ce mesaj a publicat Ileana Sterp pentru cel de-al doilea copil
Ce mesaj a publicat Ileana Sterp pentru cel de-al doilea copil[Sursa foto: Instagram]

Cum se descurcă Ileana Sterp în perioada sarcinii

În urmă cu puțin timp, sora lui Culiță Sterp le-a dezvăluit celor care o urmăresc că viața de femeie însărcinată, amestecată cu grija treburilor casei și încă un copil mic este destul de epuizantă.

Chiar dacă este foarte fericită și fetița ei reușește să o bucure în fiecare moment, sora artistului a recunoscut că în unele zile poate fi destul de dificil.

„Într-adevăr, e din ce în ce mai greu. Gătit, curățenie, spălat, activități cu Carla, etc. Plus că nu pot să dorm noaptea, cred că asta îmi pune capac. Astăzi am stat toată ziua în pijamale, nu m-am simțit deloc bine. Mi-am dorit doar să o hrănesc pe Carla, în rest nu am făcut mare lucru”,   le-a povestit Ileana Sterp urmăritorilor săi, pe contul personal de Instagram.

Ce mesaj a publicat Ileana Sterp pentru cel de-al doilea copil
Ce mesaj a publicat Ileana Sterp pentru cel de-al doilea copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Familia nu mi-a fost alături.” Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

”Nu m-am simțit deloc bine.” Ileana Sterp a povestit cum se simte în timpul celei de a doua sarcini

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies