Aceasta reteta de pulpe de pui este delicioasa datorita visinelor adaugate.
Ingrediente:
– 4 pulpe de pui
– 500 g cartofi noi mai mici
– 1 cana de visine curatate de samburi
– 150 g ceapa marunta
– sucul de la 1 portocala
– 2-3 cozi de telina verde
– ulei
– sare, piper, boia dulce de ardei, cimbru
– 200 ml visinata
Se spala
pulpele de pui. Se ung cu un amestec format din 2 linguri de ulei, sare, piper si boia. Pot fi tinute la rece cateva ore. Se dau la cuptorul incins in tava de aragaz.
Dupa 15 minute adaugam cartofii noi, curatati si taiati in jumatati, ceapa taiata in sferturi, cozile de telina taiate fasii de 3-4 cm, sucul de portocala, cimbru dupa gust si 4-5 linguri de apa.
Dupa alte 15 minute se adauga visinele si visinata. Se lasa pana se rumenesc pulpele si cartofii.
Sursa
Ingrediente:
– 4 pulpe de pui
– 500 g cartofi noi mai mici
– 1 cana de visine curatate de samburi
– 150 g ceapa marunta
– sucul de la 1 portocala
– 2-3 cozi de telina verde
– ulei
– sare, piper, boia dulce de ardei, cimbru
– 200 ml visinata
Se spala pulpele
de pui. Se ung cu un amestec format din 2 linguri de ulei, sare, piper si boia. Pot fi tinute la rece cateva ore. Se dau la cuptorul incins in tava de aragaz.
Dupa 15 minute adaugam cartofii noi, curatati si taiati in jumatati, ceapa taiata in sferturi, cozile de telina taiate fasii de 3-4 cm, sucul de portocala, cimbru dupa gust si 4-5 linguri de apa.
Dupa alte 15 minute se adauga visinele si visinata.
Se lasa pana se rumenesc pulpele si cartofii.
Sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro