Gabriela Cristea a dezvăluit cum face salata de ton, care acoperă foarte rapid un prânz sănătos.
Gabriela Cristea a obișnuit deja cu rețete care mai de care mai delicioase, însă nu uită să mănânce și sănătos, chiar dacă i s-a atras de multe ori atenția în mediul online că mănâncă cu foarte multe uleiuri și prăjeli.
Cum prepară Gabriela Cristea salata de ton
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro
Atunci când vrea să pregătească un prânz rapid și sănătos, Gabriela Cristea apelează la salate, așa că de această dată a explicat care sunt ingredientele folosite pentru a pregăti o salată de ton delicioasă.
- Salată crocantă
- Castraveți
- Ardei
- Măsline
- O conservă de porumb
- O conservă de ton
- Sare
“Am pus salată crocantă, am tăiat cubulețe niște castraveți și ardei. Sunt curioasă dacă după rețeta asta îmi mai spune cineva că mănânc cu multe calorii.
Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro
Ce adaugă Gabriela Cristea deasupra salatei
După ce toate ingredientele sunt adăugate, Gabriela Cristea a mai stors o lămâie pe deasupra, apoi a adăugat ceapa pentru gust, fiind unul dintre ingredientele principale pentru salata cu ton. “Pun ceapa deasupra, ea este cea care dă gustul extraordinar. Mai punem deasupra o jumătate de lămâie stoarsă. Sare nu mai punem pentru că am pus la ceapă, uleiul l-am folosit pe cel de la conservă, o lingură-o lingură jumate. Amestecăm totul și suntem gata să mâncăm.”, a mai adăugat Gabriela Cristea.