Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta sosului pentru copănelele marinate.
Cristina Șișcanu a postat pe rețelele de socializare încă o rețetă delicioasă și rapidă, așa cum a obișnuit deja să facă. Vedeta TV a dezvăluit toți pașii.
Cum prepară Cristina Șișcanu sosul pentru copănele
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, cum pregătește copănelele la air fryer, cât este timpul de preparare al acestora, dar, cel mai important, cum pregătește sosul în care le lasă la marinat pentru 20 de minute.
Ingrediente sos:
- Muștar
- Ardei iute
- Zahăr brun
- Ulei de măsline
- Usturoi
- Sare
„Satisfac pofta soțului. A zis că își dorește niște copănele făcute la air fryer. Le fac rapid. Pun copănelele la marinat într-un sos pe care îl facem. Un sos pe care îl prepar din doi căței de usturoi, tocați mărunt, niște muștar, ardei iute, sare, ulei de măsline. Ungem apoi copănelele cu sosul pe care îl facem. Voi pune și puțin zahăr brun. Am acest chilli cu sare de mare, punem cât vrem, după gust. Punem și două lingurițe de zahăr brun și amestecăm foarte bine să se topească. Ungem pulpele, le lăsăm 20 de minute la marinat, apoi le punem la air fryer. Mai adaug puțin ulei, nu mi se pare că este suficient. Acesta este sosul în care se vor marina.”, a povestit Cristina Șișcanu.
Copănele în sos, rețeta rapidă și perfectă pentru prânz
După ce au stat la marinat, Cristina Șișcanu a aranjat copănelele în air fryer și le-a lăsat la prăjit timp de 11 minute, la 200 de grade. În funcție de carnea pe care doriți să o pregătiți, timpul de pregătire poate varia, așa că dacă observați că pulpele au nevoie de mai multe minute, atunci lăsați-le până se rumenesc. „Am spălat înainte copănelele, să nu existe discuții.