Pune la murat orice leguma! Ce sa faci si ce sa nu faci cand pui muraturi

Pune la murat orice leguma! Ce sa faci si ce sa nu faci cand pui muraturi
Pune la murat orice leguma! Ce sa faci si ce sa nu faci cand pui muraturi

Sezonul muraturilor se apropie. Nu e gospodina care sa nu-si pregateasca pentru iarna debaraua.

 

Fructe si legume, toate vor sta aranjate in borcane si vor face deliciul zilelor din sezonul rece.
Ce iti trebuie
Ai nevoie de zahar, sare si otet pentru conservare, borcane pentru depozitare si verdeturi si condimente pentru aroma. Bineinteles iti mai trebuie legumele preferate pe care vrei sa le pui la murat.
Cele mai bune legume pentru murat sunt cele care au coaja tare (ardei, castraveti), insa la fel de bine pot fi pusi la murat morcovii sau ridichiile.
Asa, da! Asa, nu!
NU face scurtaturi! Respecta reteta si urmeaza fiecare pas. Nu sari peste niciunul. Foloseste exact cantitatea de ingrediente si timpul recomandat pentru sterilizare. Fiecare etapa este importanta si decisiva in pastrarea in conditii optime a muraturilor peste iarna.
Zaharul si sarea merg foarte bine impreuna cand este vorba de muraturi. Ai grija, insa, la proportii, astfel incat aromele sa fie intr-un echilibru perfect.
Pune-le putin cate putin si gusta. Oricand poti adauga daca ai pus prea putin, dar niciodata nu poti scoate daca ai pus mai mult.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Fructe si legume, toate vor sta aranjate in borcane si vor face deliciul zilelor din sezonul rece.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce iti trebuie

Ai nevoie de zahar, sare si otet pentru conservare, borcane pentru depozitare si verdeturi si condimente pentru aroma.

Bineinteles iti mai trebuie legumele preferate pe care vrei sa le pui la murat.Cele mai bune legume pentru murat sunt cele care au coaja tare (ardei, castraveti), insa la fel de bine pot fi pusi la murat morcovii sau ridichiile.

Asa, da! Asa, nu!

NU face scurtaturi! Respecta reteta si urmeaza fiecare pas. Nu sari peste niciunul. Foloseste exact cantitatea de ingrediente si timpul recomandat pentru sterilizare.

Fiecare etapa este importanta si decisiva in pastrarea in conditii optime a muraturilor peste iarna.Zaharul si sarea merg foarte bine impreuna cand este vorba de muraturi. Ai grija, insa, la proportii, astfel incat aromele sa fie intr-un echilibru perfect. Pune-le putin cate putin si gusta. Oricand poti adauga daca ai pus prea putin, dar niciodata nu poti scoate daca ai pus mai mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies