"Pur și simplu mi-a plăcut!" Cine a creat rochia de mireasă a Andreei, astfel încât să fie conform visurilor sale

"Pur și simplu mi-a plăcut!" Cine a creat rochia de mireasă a Andreei, astfel încât să fie conform visurilor sale

Bursucu și Andreea au strălucit în cea mai importantă zi din viața lor.

Ziua de 14 octombrie a fost o zi extrem de specială pentru Bursucu. Vedeta Kanal D și-a unit destinul cu mama fetiței sale. După 11 ani de relație, Bursucu și Andreea au devenit soț și soție. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de poveste, au spus cel mai sincer „DA” într-o locație de vis, pe malul mării, iar ulterior s-au cununat religios. Petrecerea a fost una pe cinste, iar cei peste 350 de invitați s-au distrat alături de miri până în zori de zi.

Andreea a strălucit în rochia de mireasă a visurilor sale

Citește și: „Cred că fi-mea s-a împotrivit un pic, dar n-am ascultat-o, am zis DA până la capăt.” Bursucu, mărturisiri emoționante după ce a spus „DA” în fața ofițerului stării civile

 Cine a creat rochia de mireasă a Andreei. Cum a arătat ținuta lui Bursucu
Andreea și Bursucu [Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Detaliile impresionante de la nunta lui Bursucu! Cum a arătat ziua în care vedeta Kanal D și Andreea Șerban au spus marele ,,DA”

În centrul atenției cu siguranță că au fost mirii, care au strălucit la propriu și la figurat. Andreea a purtat o ținută de-a dreptul spectaculoasă, optând pentru o rochie de mireasă care i-a pus în valoare silueta ca trasă prin inel. În partea de sus, soția lui Bursucu a avut un detaliu spectaculos, strălucitor, iar un partea de jos, rochia cu crepeu îi contura foarte bine picioarele frumoase. Andreea a optat pentru o rochie cu trenă și cu bretele, iar combinația de elemente a făcut-o să strălucească pe întreg parcursul serii.

De rochia de mireasă s-a ocupat nimeni altul decât Cătălin Botezatu, care a avut grijă să respecte în totalitate indicațiile miresei. Andreea a mărturisit că a știut exact cum vrea să arate rochia de ziua în care va deveni mireasă, păstrând în telefon o imagine cu aceasta.

 „Trebuie să-i mulțumesc lui Cătălin Botezatu, el este cel care m-a îmbrăcat la acest eveniment.

Povestea pe care o ascunde este că e o rochie pe care o păstrez în telefon de ceva timp, de dinainte chiar să mă gândesc că vreau să fiu mireasă, dacă o să fiu mireasă vreodată. Pur și simplu mi-a plăcut!”,
  a declarat Andreea, soția lui Bursucu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Un alt detaliu foarte interesant a fost buchetul miresei, care nu a fost din flori naturale, ci unul atipic, de-a dreptul strălucitor, completând perfect ținuta.

 Cine a creat rochia de mireasă a Andreei. Cum a arătat ținuta lui Bursucu
Andreea și Bursucu [Sursa foto: wowbiz]

Cum a arătat ținuta lui Bursucu

 Cine a creat rochia de mireasă a Andreei. Cum a arătat ținuta lui Bursucu
Andreea și Bursucu [Sursa foto: wowbiz]

La rândul său, Bursucu a avut parte de o apariție elegantă, optând pentru un costum black-white, cu pantaloni negri, cămașă și sacou alb și papion negru.

Vizibil emoționant, prezentatorul de la Kanal D a făcut declarații sincere despre cât de mult și-a dorit să ajungă în această ipostază.

La fel ca înainte, nu s-a schimbat nimic. Momentan nu s-a schimbat nimic. Noi am avut planul ăsta mai demult, dar am prins momentul oportun și a zis acum e ziua ei, anul trecut m-am pus în genunchi și de atunci am apă la genunchi.

De ani de zile mă chinui, vă spun sincer, asta este.”,   a spus Bursucu.

 Cine a creat rochia de mireasă a Andreei. Cum a arătat ținuta lui Bursucu
Andreea și Bursucu [Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Fiica Andreei, o apariție răvășitoare la nunta mamei sale

 Cine a creat rochia de mireasă a Andreei. Cum a arătat ținuta lui Bursucu
Andreea și Bursucu, alături de fiicele lor [Sursa foto: wowbiz]

Alături de miri au fost familia și prietenii, iar de la marele eveniment nu puteau să lipsească cele două fetițe ale cuplului, respectiv fiica Andreei din prima căsnicie și Anays, fiica pe care Bursucu o are cu aleasa inimii sale.

Fiica Andreei a avut o apariție de-a dreptul răvășitoare la nunta mamei sale. Tânăra în vârstă de 18 ani a optat pentru o rochie lungă, fuchisa, cu bretele subțiri, un decolteu generos și un picior lăsat la vedere.

La rândul său, fiica cea mică a Andreei și a lui Burscu a furat inimile invitaților, purtând o rochiță de aceeași culoare cu cea a surioarei sale mai mari.

A fost ideea mea (să se îmbrace la fel ca sora cea mică). Să fim alături de mama, prin culori, prin sentimente și prin iubire .”, a declarat fiica Andreei.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Rețeta de lipie crocantă cu ou a Gabrielei Cristea! O idee de mic dejun rapid și gustos

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies