Puterea Dragostei 3 iulie. Bianca cedează psihic și izbucnește în hohote de plâns! Livian nu vrea să mai audă de ea: „Orice interacțiune nu o să mai existe”

Puterea Dragostei 3 iulie. Bianca cedează psihic și izbucnește în hohote de plâns! Livian nu vrea să mai audă de ea: „Orice interacțiune nu o să mai existe”
Puterea Dragostei 3 iulie. Bianca cedează psihic și izbucnește în hohote de plâns! Livian nu vrea să mai audă de ea: „Orice interacțiune nu o să mai existe”

Puterea Dragostei 3 iulie. Scandaul dintre Berna și Bianca de la Puterea Dragostei continuă. Livian îi dă o lovitură dură fostei iubite.

Puterea Dragostei 3 iulie. Berna și Bianca de la Puterea Dragostei s-au certat în urmă cu doar câteva zile și, de atunci, cele două tinere continuă să-și arunce cuvinte grele în timpul emisiunii.

Berna: Eu îmi ceream scuze de la ea, dar ea vine și îmi aruncă zece chestii din cameră ce am vorbit, inclusiv astăzi! Eu nu o să îmi cer scuze niciodată! Spune în emisiune ceea ce am vorbit în cameră! Ea, nu eu! Uite, a dat-o iar exact ca și cum a fost faza ca atunci cu Iancu, a făcut-o să să fie bombă!

Marius: Ramona vă spune tot ce vede și ce gândește de dimineață până seara și e tot prietena voastră. Dar ei nu aveți curaj să îi spuneți sau nu vreți să o deranjați.

Bianca: Nu, nu este vorba de curaj.

Marius: Bianca, de când o cunoasștem noi pe Berna, putem să spunem că poat fi imatură, dar falsă nu e, că nu știe să fie falsă.

Eu de tine pot săs pun că ești imatură, că faci greșeli copilărești, dar nu pot să spun că ești o ipocrită sau o falsă.

Puterea Dragostei 3 iulie. Berna a izbucnit în lacrimi în urma certurilor cu Bianca de la Puterea Dragostei.

 

Berna a izbucnit în lacrimi în urma discuțiilor cu Bianca, pe care o credea prietenă și cu care a stat în aceeași cameră.

Philip a plecat după ea.

Ramona: De ce îi faci, Bianca, așa? Că e prietena ta, nu a venit să aducă nimic din cameră! Foarte urât!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Philip a luat-o în brațe pe Berna când a văzut cât de afectată este de discuțiile în contradictoriu.

Philip: Știu că ești suflet bun și că te doare. Nu te mai consuma atât.

Citeste si: Jador i-a pus cuțitul la gât lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Gestul a fost făcut în public, iar imaginile au devenit virale! VIDEO

Puterea Dragostei 3 iulie. Berna, atacată în continuare de Bianca de la Puterea Dragostei

Bianca: Măi fată, nu te mai băga în seamă și nu mai vorbi tu în locul meu!

Berna: Stai liniștită, vorbesc când vreau eu și cât vreau și gata!

Bianca de la Puterea Dragostei a izbucnit în lacrimi

Andreea Pirui: Spune fata asta de atâtea ori „nu îmi place să te apropii de el”. De ce continui să o faci?!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca: Dar voi nu înțelegeți că fetele astea nu au nicio vină? Problema este la acest om!

Livian: Când o să fiu trimis la fete o să ies afară din emisiune. Când o să vină Bianca aici, o să ies din emisiune. Orice interacțiune cu ea nu o să mai existe!

Andreea Mantea: Bianca, nu ai cum să îi comanzi inimii și nu ai cum…

Bianca de la Puterea Dragostei a izbucnit în hohote de plâns, iar Livian a ieșit din emisiune.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies