„Puteți să vă dați cu capul de toți pereții și să comentați de mine în toate podcasturile penibile!” Oana Roman, mesaj dur în mediul online, sătulă fiind să se vorbească despre ea!

„Puteți să vă dați cu capul de toți pereții și să comentați de mine în toate podcasturile penibile!” Oana Roman, mesaj dur în mediul online, sătulă fiind să se vorbească despre ea!
„Puteți să vă dați cu capul de toți pereții și să comentați de mine în toate podcasturile penibile!” Oana Roman, mesaj dur în mediul online, sătulă fiind să se vorbească despre ea!

Oana Roman a transmis un mesaj dur în mediul online, adresat tuturor vedetelor care vorbesc despre ea.

Oana Roman este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară, care de-a lungul timpului a obținut simpatia publicului prin intermediul felului său de a fi, sinceră, asumată și foarte directă, chiar dacă această atitudine ar putea deranja.

Astfel, vedeta spune mereu lucrurilor pe nume și nu se sfiește să se implice în diverse conflicte, atât cu persoanele care o critică în mediul online, cât și cu unii colegi de breaslă de-ai săi, care o critică pentru diferite aspecte din viața sa.

Mai mult decât atât, fiica lui Petre Roman nu s-a sfiit niciodată să critice atitudinea unor vedete de la noi din țară, fără să o intereseze că își poate face dușmani.

De data aceasta, însă, Oana Roman a transmis un mesaj dur în mediul online, adresat tuturor celor care vorbesc despre ea.

Ce a transmis Oana Roman în mediul online

Citește și: „Nu mai investesc de mult în haine scumpe. Pun bani deoparte.” Oana Roman se confruntă cu probleme financiare?! Motivul adevărat pentru care vedeta s-a decis să economisească

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Oana Roman, mesaj dur în mediul online, sătulă fiind să se vorbească despre ea!
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

În ultimul timp, Oana Roman a observat că în spațiul public s-a tot vorbit despre ea și au existat câteva vedete care au criticat-o pentru diferite decizii pe care le-a luat de-a lungul vieții.

Cu toate acestea, vedeta susține că este absolut indiferentă la astfel de critici. Ba mai mult decât atât, a învățat de-a lungul timpului că în momentul în care se vorbește despre ea înseamnă că este relevantă pentru cei din jur, iar acest lucru nu poate decât să o bucure.

Sinceră să vă spun, am stat eu așa și m-am gândit. Mie îmi place că lumea vorbește de mine? Îmi place că fără ca eu să fiu de față, se discută despre mine în podcasturi, în emisiuni televizate, in interviuri.

Brusc și deodată, fără ca să existe vreun subiect legat de mine că unii pur și simplu se trezesc vorbind de mine, alții prin emisiuni pun întrebări altora despre mine, eu neavând nicio treabă. Ah și mă gândesc că îmi place chestia asta, pentru că înseamnă că sunt cumva relevantă. Adică exist si poate deranjez. Sau, poate nu… Eu sunt mulțumită. Dacă n-ar vorbi nimeni înseamnă că n-aș fi relevantă și nu aș exista .”, a spus Oana Roman în mediul online.

Oana Roman, mesaj dur la adresa tuturor celor care vorbesc despre ea

Citește și: „M-am complăcut foarte mulți ani. Mi-am făcut rău mie, i-am făcut rău lui și i-am făcut rău copilului” Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu Marius Elisei

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

 Oana Roman, mesaj dur în mediul online, sătulă fiind să se vorbească despre ea!
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a ținut să le transmită un mesaj celor care vorbesc despre ea și o critică, susținând că ea nu a făcut niciodată acest lucru față de persoanele pe care ea le consideră irelevante în viața sa. Astfel, fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze că mesajele pe care le-a transmis în mediul online au fost strict despre persoanele importante din viața sa sau anumite subiecte de interes pentru tânăra generație.

Acuma treaba este că eu nu vorbesc despre ei! Adică toți ăștia care se trezesc vorbind despre mine, eu nu vorbesc despre ei, pentru că ei nu sunt relevanți. Practic ei nu există, din punctul meu de vedere nici pentru mine, nici pentru societate. Am vorbit… da, am mai vorbit, o să spuneți! Am vorbit doar despre oameni care sunt relevanți pentru mine. Am avut ce-am avut de vorbit uneori despre tata, despre sora mea, despre Marius, pentru că ei sunt relevanți. Am vorbit despre Selly pentru că mi se pare că este relevant pentru generația tânără și am vrut să trag un semnal de alarmă. Dar toți ăștia care vorbiți despre mine la televizor, eu nu vorbesc despre voi! De aia ziceți că sunt arogantă sau că am făcut nu știu ce, pentru că eu nu vă bag în seamă!

Eu știu de ce faceți asta. Unu… Pentru că, vă asigurați că pronunțând numele meu, declarația voastră va fi preluată imediat de presă, pentru că e rost de scandal și doi… m-ați provocat, știind că eu o fac urât la nervi, așteptând să vă răspund și să vă bag în seamă. Eu n-am să vă dau satisfacția, să vă pronunț numele vreodată… niciodată! Deci puteți să vă dați cu capul de toți pereții și să comentați de mine în toate podcasturile penibile și emisiunile și unde vreți voi. Eu onoarea de a vă pronunța numele, n-o să vă fac, voi îmi faceți onoarea de a pronunța numele. Eu nu. V-am pupat .”, a mai zis Oana Roman pe pagina sa de Instagram.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Fiecare cu treaba lui. Eu am făcut mai mult!” Armin Nicoară, motivul adevărat pentru care a ales să facă un contract prenupțial cu Claudia Puican

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies