Rabla electrocasnice 2021! Anunțul de ultimă oră vine de la Florin Cîțu

electrocasnice 2021
Florin Cîțu a anunțat când va reveni programul rabla pentru electrocasnice în 2021

Românii vor primi o veste bună! Programul rabla pentru electrocasnice revine și în 2021.

Florin Cîțu vorbește despre programul rabla pentru electrocasnice din 2021. Ce condiții trebuie să îndeplinească oricine vrea să-și schimbe televizorul, frigiderul sau laptopul.

Florin Cîțu, despre programul rabla pentru electrocasnice 2021

Programul rabla pentru electrocasnice a fost amânat anul trecut din cauza unor probleme cibernetice, așa cum au specificat autoritățile. Românii ar fi putut să-și schimbe televizorul, frigiderul sau laptopul din data de 15 decembrie, însă acest lucru nu a mai fost posibil.

Citeste si: Când se redeschid școlile în România?! Ministrul Educației a făcut anunțul: "Acesta trebuie să fie..."

Premierul Florin Cîțu a specificat că programul rabla pentru electrocasnice va reveni în 2021. Românii care vor vrea să beneficieze de vouchere pentru achiziționarea unor electrocasnice noi trebuie să aștepte aprobarea bugetului. 

rabla electrocasnice florin cîțu
programul rabla pentru electrocasnice aduce nenumărate beneficii pentru români[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Programul rabla pentru electrocasnice este derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, astfel că acesta va fi inclus în bugetul Ministrului Mediului. 

Deși proiectul bugetar va urma să fie prezentat în Parlament, acest lucru va fi posibil abia în data de 4 februarie, conform declarațiilor lui Florin Cîțu.

Citeste si: Klaus Iohannis, întâlnire importantă la Palatul Cotroceni. Ce decizie va lua Șeful Statului

Conform legii în vigoare, proiectul trebuie depus cu cel mult 20 de zile de la învestirea Guvernului, iar Cabinetul Cîțu a fost învestit la data de 23 decembrie 2020.

Lista electrocasnicelor din anul 2021 s-a mărit. Astfel, românii vor putea să-și achiziționeze: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat, inclusiv portabile, frigidere sau combine frigorifice, televizoare, uscătoare de rufe, aspiratoare, laptopuri și tablete.

rabla pentru electrocasnice florin cîțu declaratii
românii pot afla ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a participa în cadrul programului rabla pentru electrocasnice în 2021[Sursa foto: PixaBay]

Pentru beneficierea de vouchere trebuie accesată o aplicație online. Ulterior, aceste vouchere vor putea fi folosite în toate magazinele înscrise în programul rabla pentru electrocasnice 2021.

Florin Cîțu, despre redeschiderea școlilor

„Am avut discuții cu domnul Hunor și cu domnul Barna.  Da, şi eu vreau să fie redeschise școlile, vreau să deschidem și restaurantele. Am spus acest lucru şi anul trecut.

Din punctul meu de vedere, dacă nu ar fi problema pe sănătate, aș vrea să fie redeschise. Avem această condiţionare de pandemie. Personal, eu cred că trebuie să facem tot ce se poate să redeschidem școala cât mai repede, de aceea e important ca, pe şi lângă campania de vaccinare, să avem şi această campanie de reducere a efectelor pandemiei, să menţinem ritmul.”, a declarat Florin Cîțu.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Premierul Florin Cîțu, despre vaccinul anti-COVD-19: „Campania de vaccinare..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Florin Cîțu, despre intrarea în starea de urgență: „Ne-am pregătit acum să...”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies